Интервюто на Тръмп за Мъск срути профилите им в Х. Заговори за приятелство с Путин и лунатичката Харис. Тя изригна

Поддръжниците на Тръмп и интересът им към интервюто му с Илън Мъск беше толкова голям, че имаше проблем в излъчването му днес в X, а според собственика на популярната социална медия e имало и кибератака от хакери. Дискусията трябваше да бъде излъчена в Twitter Spaces.

Интервюто трябваше да започне в 03:00 сутринта българско време, но потребителите не успяха да проследят дискусията на връзките, споделени от двамата в Х.

„Изглежда, че има масивна DDOS атака срещу X. Работим по затварянето му. В най-лошия случай ще продължим с по-малък брой слушатели на живо и ще публикуваме чата по-късно“, написа Мъск в X.

Отне над 40 минути, за да се коригира проблемът, възникнал с излъчването на интервюто на живо на Доналд Тръмп с Илон Мъск по X.

След като проблемът беше отстранен, Мъск започна с думите, че кибератаката показва, че има проблем в това, че САЩ слушат какво има да каже Тръмп.

Тръмп започна, като поздрави Мъск за „счупването на всеки рекорд“ за големия брой слушатели, дошли в X, за да слушат интервюто.

Кандидатът за президент на републиканците сподели, че ще започне диалог с руския президент Путин.

„Байдън започна да говори такива глупави неща – той каза, че Украйна може да бъде член на НАТО. Руската федерация никога няма да се съгласи на това. Войната щеше да има нулев шанс, ако аз бях президент“, изрази увереност републиканецът.

Той изрази мнение, че „Украйна сега няма достатъчно мъже“, за да се бие, така че страната използва „много млади или много стари“ хора на бойното поле.

Самият той обещава, че ако бъде избран за президент, ще започне диалог с Путин. Той припомни, че „се разбирал добре с Путин и го уважавал“, както и че е провел „много разговори за Украйна“. „Казах на Путин – не правете това“, поясни политикът и добави, че Украйна за Путин е „това, за което той най-много жадува“.

Всеки евреин, който гласува за Камала Харис на президентските избори в САЩ, трябва да си „прегледа главата“, каза още републиканският кандидат Доналд Тръмп на Илон Мъск в интервюто.

Тръмп остро осъди Харис, наричайки я „радикална лява лунатичка“, която е „далеч по-лява от Бърни Сандърс“.

Той също така разкритикува нейната позиция по отношение на Израел, като каза, че тя е „толкова анти-израелски (настроена) [и] избра анти-израелски радикален ляв човек“ за свой съперник, имайки предвид Тим Уолц.

Говорейки за въздействието на администрацията на Байдън-Камала върху Близкия изток, Тръмп каза, че Камала е „лоша както за“ израелците, така и за палестинците и че „Байдън всъщност направил нещо невъзможно: и двете страни да го мразят“.

Изрази съчувствие към Израел, докато чака очаквана иранска атака, Тръмп добави: „[Израел] очаква атака тази вечер или утре от 100 или може би 1000 ракети – Iron Dome  (железният купол) може да бъде залят“

Вицепрезидентът Камала Харис отговори остро на интервюто на Тръмп с Мъск.

„Двама от най-лошите хора, които познавате, са в ефир в момента“, гласи коментарът й. Харис нарече Мъск „лакей на Тръмп, разпространяващ подлите си идеи пред милионна аудитория чрез един от най-популярните уебсайтове в света“.

Източници: Pronews, The Jerusalem post, Фокус, Известия

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!