„Има такъв народ“ за ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС: Не преговаряме с терористи!

От „Има такъв народ“ обявиха управляващото мнозинство, състоящо се от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС, за терористи. Поводът за това е отказът на водещите политически сили да съгласуват законодателството и решенията с най-малката парламентарна група.

„Управляващата сглобка и нейния „Манастирски съвет“, именно „Манастирски“, а не „Министерски“, с любезното съдействие на ДПС и късата патерица на ГЕРБ дойдоха на власт, след като излъгаха всички. Оттогава виждаме само едно – никой не ни пита за нищо. Пише се нова Конституция по кабинетите, никой не ни пита. Не ни питат кой да е националният празник, не ни пита кой да е главен прокурор, не ни питат президентът да назначавали служебни правителства. Не ни питат.

Не желаят да ни питат и за законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Не желаят да ни питат дали да се отпускат пари на свои фирми. Не желаят да ни питат дали да внасяме зърно от Украйна, или не. Правят каквото си искат и за това България е блокирана от земеделците. Чухме как премиерът на „Манастирския съвет“ Денков ги нарече „терористи“.

Ние разбрахме защо никой не желае да ни пита за нищо. Не защото „Има такъв народ“ е най-малката парламентарна група, а защото ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС знаят, че ние, от ПГ на ИТН, не преговаряме с терористи“.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече