Илон Мъск мести SpaceX и Х от Калифорния в Тексас, за да защити децата си

Илон Мъск

Илон Мъск обяви в социалната си мрежа „Х“, бившата Туитър, че ще премести седалището на „SpaceX“ и „Х“ от Калифорния в Тексас заради закон, който забранява на училищата да информират родителите за решението на детето им да смени пола си:

Това е последната капка. Заради този закон и многото други преди него, насочени срещу семействата и компаниите, SpaceX сега ще премести централата си от Хоторн, Калифорния, в Старбейс, Тексас.

Мъск добавя: Преди около година дадох ясно да се разбере на губернатора (на Калифорния Гавин) Нюсъм,

че закони като този ще принудят семейства и компании да напуснат Калифорния, за да защитят децата си.

Преди да вземе категоричното си решение Илон Мъск публикува пост на медия, който гласи:“Губернаторът на Калифорния току-що подписа законопроект, който води до масово унищожаване на родителските права и излага децата на риск от трайно увреждане.“ Мъск го коментира с думите: „Щатът Калифорния ще отнеме децата ви.“

КритичноБГ уточнява, че губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм е от Демократическата партия, а Илон Мъск има 10 деца.

Собственикът на „SpaceX“ публикува пост на известния американски писател Майкъл Шеленбергер:

„Страхувам се, че имам ужасни новини. Губернаторът на най-големия и най-богатия американски щат току-що подписа закон, който поставя 10 милиона деца и юноши в сериозна опасност от лошо медицинско отношение, пише писателят

Заглавията в медиите са погрешни. Те твърдят, че новият закон на губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм защитава децата, като не позволява на държавните училища да съобщават на родителите им за новия им пол.

„То е точно обратното. То прави децата уязвими за необратимо и доживотно медицинско издевателство и малтретиране. И всичко това се основава на псевдонаучната идея, че някои деца се раждат в неправилни тела и че можем да променим пола на човека чрез лекарства и операции“, категоричен е Шеленбергер

Писателят припомня, какво се случи вече във Великобритания:

„Преди няколко години правителството назначи уважавания педиатър Хилари Кас да проучи дали е етично да се блокира пубертетът на децата, да им се дават хормони за противоположния пол и да се извършват операции променящи пола им, за да се чувстват по-добре. Преди няколко седмици д-р Кас излезе и каза: „Не, категорично не“.

Шеленбергер информира, че предното правителство на Англия ЗАБРАНИ блокирането на пуберитета при децата в Обединеното кралствои, а Лейбъристката партия се ангажира да препотвърди забраната.

„Това, което Гавин Нюсъм е направил, е активно да попречи на училищата да информират родителите, че децата им са били включени в медицинска програма.“

Това е възмутително посегателство върху правата на децата и родителите. Децата имат право да преминат през пубертета. Никой възрастен не трябва да може да блокира тяхното съзряване. А родителите имат право да знаят дали детето им смята, че е от противоположния пол или че се е родило в неправилно тяло.

С изтекли вътрешни документи на водещата група за джендър медицина WPATH видяхме, че тези медицински интервенции, а именно блокиращи пубертета средства, хормони и операции, са не само необратими, но водят до стерилизация и загуба на сексуалната функция.

Децата или юношите просто не са достатъчно зрели, за да разберат последиците от така наречените „грижи за утвърждаване на пола“. С други думи, те не могат да дадат своето информирано съгласие.

В този смисъл законът, който Нюсъм току-що подписа, е точно обратното на това, от което се нуждаят както децата, така и техните родители. Необходимо е училищата незабавно да предупреждават родителите, ако децата им си мислят, че са от противоположния пол.

В края на краищата това е диагностицируемо психиатрично състояние, известно като „полова дисфория„. И ако детето ви има психично разстройство – тревожност, депресия, хранително разстройство или полова дисфория – имате право да знаете.

А училищата трябва да спрат да преподават на децата или да позволяват на други хора да преподават на децата псевдонаучните и нехуманни идеи, че е възможно да се родиш в неправилно тяло и че е възможно да промениш пола си.

В този смисъл, за да се анулира законът на Нюсъм, ще е необходимо или законодателната власт, или съдилищата, или гражданска инициатива да бъде предприета.

Дотогава е важно да се разпространява информация сред родителите, че калифорнийските държавни училища са опасни за милионите деца, които ги посещават, заключва писателят, постът на който шерна Мъск.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!