Зорница Илиева: Как ще вземат завоя нашите атлантици?

Зорница Илиева, Фейсбук

Размисли за ветровете по света
Байдън бил кандисал да се оттегли от надпреварата за нов мандат като президент. След злополучния за него дебат с Тръмп и особено след опита за убийство на Тръмп, демократите нямаха друг избор освен да засилят натиска над президента, за да се оттегли. Ако стигне жив до изборите, Тръмп ще е следващият президент на хегемона.

Въпросът е как ще вземат завоя нашите атлантици, начело с всички онези, които се кълнат от сутрин до вечер в евроатлантическите ценности. Кои са те, едва ли могат да знаят, но е важно, че това ги крепи на власт. По понятни причини. Като Зеленски, който без западна помощ не може и ден да остане на власт в Киев. Какво да се каже за един от правоверните наши атлантици, коалиционен партньор на най-голямата партия, който съвсем убедено пита „ама вие какво искате, да имаме проруско правителство?”.

Тези хора така и не разбраха, че българите си искат БЪЛГАРСКО правителство, със съзнание за българските интереси и смелост за запазване на достойнството на държавата.

Принадлежност към атлантизма или клетви за вярност към старите братя не носи дивиденти пред редовите българи. Те са си русофили по принцип, а нагнетяването на лоялност към соросоидните атлантици само ги прави негласуващи на избори.

Що за евроатлантическо правителство е нашето като се вижда как предадоха националните интереси по отношение на Повардарието, например. Вижте само с кого във Вашингтон на срещата на върха за НАТО новият премиер в Скопие се е срещал, къде е изнесъл лекции, с кои организации е разменял думи и лобирал за политики, пък после вижте нашия служебен къде и как се е гънал.

Тези хора не виждат по-далеч от носа си и изобщо не схващат какви ветрове духат по света.

Даже Меланшон от Париж се обявява за „планирано и организирано изтегляне на Франция от НАТО”, защото Алиансът включвал „логиката на войната”, той бил за „разоръжаване и умиротворяване”. Ти да видиш ветрове!

Пък да беше почакала една наша изживяваща се все още за лява да не предлага да се взима пример от изборите във Франция и обединението на левите там. На повърхността нещата са доста по-различни от същността на проблемите.

Който го може, ще се ориентира. Иначе „бързата кучка слепи ги ражда”. Мислете!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!