Хилъри Клинтън: Путин работеше усилено срещу мен, защото не ме искаше в Белия дом. ВИДЕО

След 7 години Хилъри Клинтън отново си спомни в предаване, че е загубила изборите от Тръмп, заради Путин. По думите ѝ, той мрази нея, Америка и демокрацията и иска да възроди Руската империя. Припомняме, че тя беше кандидат за държавен грава на САЩ от Демократическата партия, но загуби от републиканеца Доналд Тръмп.

Той [Путин] мрази демокрацията. Той особено мрази Запада и особено мрази нас. И е решил, че може да прави две неща едновременно. Той може да се опита да продължи да ни вреди и да ни разделя вътрешно, и е доста добър в това„, повтаря тезите си отпреди Хилъри Клинтън.

И за съжаление, той има много апологети и поддръжници в собствената ни страна. Той ни разделя, а след това се опитва да завземе територии по този брутален начин, за да разшири сферата си на влияние, да се опита да възстанови Руската империя, ако не и бившия Съветски съюз. Това е той. Говоря за това от години„, заявява съпругата на бившия американски президент Бил Клинтън.

Г-жа Клинтън е убедена, че Владимир Путин е работил „усилено“ срещу нея, за да не влезе тя в Белия дом.

Отчасти затова той работеше толкова усилено срещу мен, защото не искаше да съм в Белия дом„, категорична е съпругата на Бил.

Трябва да отхвърлим авторитаризма. Трябва да отхвърлим един вид пълзящ фашизъм, хора, които наистина са готови да променят мисленето си, гласовете си, да искат да станат диктатори. Не можем да позволим това да продължи. Опасявам се, че руснаците вече са доказали, че знаят как да се намесват, и ако получат възможност, ще го направят отново„, предупреждава още тя.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!