Хазин: В момента тече война по върховете на Съединените щати за смяна на политическия елит

В момента тече война по върховете на Съединените щати, която не е само предизборна, а става дума за смяната на политическия елит на страната. „Камала Харис и нейната група са изцедени“. За това говорят все повече и повече факти. Това заяви във видео коментар в своя сайт световно известният макроикономист Михаил Хазин.

Той подчерта, че най-вероятно демиурзите, които стоят зад Демократическата партия на ДАЩ, които по същество са финансиалисти, са се сговорили с тези, които стоят зад промишления капитал или зад Републиканската партия.

Хазин обърна внимание, че либералите в САЩ, както и в Русия в момента не могат да предложат нищо ново, т.е. са буквално „изпразнени“. „Свидетели сме на абсолютна ТИШИНА от либералните кръгове“, подчерта Хазин.

Макроикономистът приведе пример, че всеки понеделник либералите, които са на пряко дотиране и подчинение от САЩ, са представяли на руската публика ново лице или нови идеи, за да поддържат нивото на внушение във влиянието си.

„В момента няма нищо ново. За целта са нужни пари, а пари няма. Либералните демиурзи, които ги финансираха ги изоставят“, категоричен е той.

Хазин добави, че в момента не само в Русия, но и на Запад сме свидетели на пълна информационна лъжа и затъмнение от истината на процесите, които се случват. Той посъветва своите читатели и зрители да подбират обществениците и експертите, които гледат и слушат, за да добият реална представа за случващото се в действителност.

Макроикономистът сподели, че негов близък приятел се е върнал от Вашингтон и му е споделил, че за разлика от друг път, когато месеци преди командировката си е трябвало да си запазва място в хотел, сега хотелите в политическото сърце на САЩ са заети едва на 30%. Това по думите му е също белег на кризата, която вече настъпва в Америка.

 

„Тази вакханалия, която се случва днес в Германия, Прибалтика и скандинавските страни е предвестник на катастрофа. И нищо да не правят са се запътили към нея. Те искрено вярват, че сме я организирали ние от Русия. Няма сила на света, която да им обясни, че си го причиниха те, защото са идиоти. Но когато Западът ги изхвърли те ще дойдат при нас. Защото трябва да ядат. Но преди да дойдете, изчистете информацията си отвсякъде, ако обичате, че ние сме виновни за положението ви! Ще ви се наложи да го направите!“

Михаил Хазин заключи, че е аналогична ситуацията в цяла Западна Европа, като само в САЩ е малко по-благоприятна. „САЩ имат шанс да излязат от кризата, в която се натикваха в продължение на години.“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Михаил Хазин: През последните 2-3 седмици всички по света се спотаиха. Политиците разбраха – системата е на ръба на срив!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!