Михаил Хазин: Демиурзите в САЩ хвърлят зад борда Великобритания, либералния си елит, НПО-та и фондове. Идат резки събития!

По върховете на САЩ тече война за смяна на елита!

Михаил Хазин: „Още преди два месеца прогнозирах, че финансовите демиурзи в САЩ, мажоритарните акционери на разни фондове като Black Rock и Vangard, че финансовите им представители, т.е ръководителите на големите банки, ръководното ядро на Федералния резерв, тези на Международния валутен фонд и политическите им представители в лицето на Дълбоката държава, както и кликата около Байдън са били заставени да провалят политиката си.“

Това заяви във видео анализ световноизвестният макроикономист от Русия Михаил Хазин, който често коментира и прогнозира световни събития.

Джером Пауъл, ръководител на ФЕД

Той припомня, че още през миналата година е писал в своя сайт прогноза, че шефът на Федералния резерв Джеръм Пауъл е било отправено последно предупреждение, явно от същите тези финансови демиурзи, че трябва да поправи ситуацията (вероятно Хазин има предвид с лихвите по кредитите, които Пауъл вдигна, за да намали инфлацията в САЩ).

„Както виждаме, нищо не произтече от това. Както разбирам и Пауъл и всички останали са ги отписали, защото те не са в състояние да направят нищо“, категоричен е макроикономистът.

Хазин постави въпросът – а оттук накъде, какво трябва да се направи?

„Тогава предположих, че финансовите демиурзи и подчинените им са решили да се договорят с демиурзите, стоящи зад промишления елит и съответно зад кандидата за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп.

Това означава, че те имат вече план за действие. Зад този план са застанали всички. Той има за цел възстановяване на промишлената мощ на Съединените щати, като използват за целта пазарите на Ютоизточна Азия“, обясни Хазин

Той добави, че финансистите са били неспособни да реализират подобен план, защото той изисква реални инвестиции в реална икономика.

Поради тази причина, той не може да бъде осъществен, ако президент на САЩ не бъде Доналд Тръмп, който представлява индустриалния капитал.

Хазин добави, че в момента се разиграва театър пред американските избиратели, че има някаква реална надпревара между Тръмп и Харис и, че тя има също шансове да спечели изборите.

„На второ място възниква въпросът, кой е отписан да бъде хвърлен зад борда на кораба? Отписват вашингтонските бюрократи, отписва се либерално политическото ръководство на страната, разни финансисти и фондове, подобни на този на Сорос – с либерални политики. Отписва се също и Великобритания, която положи неимоверни усилия да не допусна САЩ до Югоизточна Азия. Америка вече не може да търпи това“, посочи Хазин.

Той припомни, че скоро бе извършен правителствен преврат в Бангладеш, където бе инсталиран проанглийски режим и бе сложен нов, който е проамерикански. Този ход е в името на овладяването на пазарите там от САЩ.

Но като ключово събитие, според Хазин е случилата се преди дни съвместна пресконференция на шефовете на ЦРУ и МИ-6 – Уилям Бърнс и Ричард Мур. „Никога в историята главите на най-могъщите спецслужби не са давали пресконференция, още повече пък и съвместна.“

„Защо направиха тази пресконференция заедно? Няма съмнение, че те имаха за цел да сплашат собствените си демиурзи, но преди всичко американските, защото разбират, че ще бъдат отписани.

Уилям Бърнс и Ричард Мур

След това започнаха събития, които говорят за провокиране на ескалация на напрежението с Русия. Тези момчета разбраха, че имат общо 4 месеца на разположение, т.е. до януари. Може да бъде и по-малко, защото, ако наистина спечели Тръмп, половината им ресурси ще бъдат взети изпод тях“, поясни Михаил Хазин.

Анализаторът прогнозира, че скоро ще станем свидетели на резки събития не само на Запад, но и в Русия!

Хазин Посочи, че след като руският президент Владимир Путин отговори, че ако Западът даде право на Киев да стреля по територията на Русия с далекобойни оръжия, че това ще означава, че НАТО директно влиза във война със страната му и че това променя посоката на събитията, държавният глава е отишъл да поднесе цветя на гробовете конкретно на Александър Невски и ген. Суворов.

„И двамата са победили Запада. Това беше много ясен сигнал!“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Хазин: В момента тече война по върховете на Съединените щати за смяна на политическия елит

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!