Harley-Davidson рязко се отказа от ЛГБТ инициативи след заплаха от бойкот!

След цунами от смазващи критики на свои консервативни клиенти, че компанията е завила твърде много към „политкоректната трансформация“, Harley-Davidson рязко смениха тактиката си, явно осъзнавайки задаващият се бойкот на иначе скъпата им продукция.

Производителят на световноизвестните мощни мотори обеща в свое обръщение в профила си в Х, бившата социална мрежа Туитър, че част от инициативите им за разнообразие, т.е. свързани с ЛГБТ теми, ще бъдат прекратени, а някой вече са в миналото. 

Шефовете на компанията пишат, че „натъжени от негативизма“ в социалните медии през последните седмици. Това било разделила общността на почитателите и клиентите им. Те заявяват, че някои от най-критикуваните им инициативи, свързани с „разнообразиетоо“ вече са спрени.

Явно от компанията са следвали новата западна либерална тенденция и са въвели преди време квоти за наемане на гей, лесбийки, такива с неясна или космическа сексуална ориентация и пр. от десетките измислени полове от либералите, но от Harley-Davidson уверяват, че това вече е прекратено.

Те уверяват, че вече ще наемат само хора, които са талантливи и отговаряли с нужните качества за работните позиции. Това не изключва и хора, които са гей, но това няма да е единственото условие, за да бъдат взети на работа!

Освен това компанията решила и да се откаже от някои свои спонсори, с които е била свързана. Сред тях е Human Rights Campaign, група за застъпничество на ЛГБТ. Освен това Harley-Davidson вече не участва в оценяването на HRC които дават висок коефициент на компаниите, които са наели повече гей и лесбийки.

Без изненада HRC излязоха в Х веднага с бясна позиция, с която оплюха Harley-Davidson, че производителите на световноизвестните мотоциклети се поддали на „хулиганите на MAGA“, т.е. на републиканците и Тръмп.

КритичноБГ прогнозира, че след това смело изявление и постъпка на Harley-Davidson и други западни компании ще последват примера им. Наши читатели, които работят на сериозни позиции в западни страни споделят, че много от компаниите са принудени да наемят всякакви абсолютни некадърни бездария на добри позиции и заплати, само защото ярко афишират своята хомосексуална ориентация!

Това води до отвратително потискане на работа на училите се неуморно години от живота си хетеросексуални мъже и жени, за да се развиват в определена област! 

Вълната предстои!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!