Григорова за атаките към нея и Манолова: Няма никакво значение, какво говорят провалили се мъже в политиката, ако тежиш на мястото си

Явно някои са решили, че когато от първия ден водят кампания не за идеи, а срещу Ваня Григорова и Мая Манолова, и когато се опитват да неглижират участието на жените в политиката, това ще им донесе успех. Мен подобни атаки не ме смущават по никакъв начин. Никога не съм се чувствала в по-слаба позиция, защото съм жена, нито пък съм търсила предимство, понеже съм такава. В крайна сметка, ако си тежиш на мястото, ако хората те припознаят като техен представител, няма никакво значение какво говорят някакви си мъже, които доказано са се провалили в политиката„. Това написа в профила си във Фейсбук Ваня Григорова от „Солидарна България.“

В YouTube подкаста на Илиана Беновска – Беновска пита, Григорова обясни, че в хората не са представени нито на местно, нито на национално, че и на европейско ниво.

Голяма част от решенията ни се задават от Брюксел. Когато там изпуснем юздите, тук на национално ниво нищо не можем да направим„, категорична беше тя.

Григорова припомни, че точно по брюкселско настояване, бе решено тук да затворят ТЕЦ „Марица Изток“ 3, а хората са на бюрото по труда. „Искат да слагаме агро солари, което е пълен нонсенс, защото имаме забрана да слагаме слънчеви панели на плодородни земи„, обясни Григорова и добави, че не познава земеделец, който да иска да си сложи въпросите солари на земята и да отглежда каквито и да е култури.

Ваня Григорова добави, че хората са прави като казват, че са предадени от политическия ни елит.

На повдигната тема от водещата Илиана Беновска за Кирил Петков и Асен Василев, Григорова коментира: „Харвард може да е интересна марка, с която различни хора могат да злоупотребяват и го видяхме на практика. Като синдикалист ми се налагаше да работя с тези хора още в служебното правителство. Тогава видях, че лъжат и манипулират най-безскрупулно. Единият от представителите на тази клика наистина си вярва в това, което говори. Асен Василев обаче добре знае, когато посочва неща да се случат, че е невъзможно да станат. Той съзнателно подвежда гражданите„, каза тя.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!