Граничарите в САЩ се подиграват на Байдън: Дремни, иди на плаж

Джо Байдън

Националният съвет на граничните патрули в САЩ се подигра на президента Джо Байдън дни след посещението му на южната граница, пише DailyMail.

Съветът, който е официалният профсъюз на граничните патрули на САЩ, се пошегува, че маршрутът на президента би бил изключително уморителен за 81-годишния мъж в нарочна публикация в Х – бивш Туитър. Униформените не са споменали никъде името на настоящия държавен глава, нз за да няма две мнения за кого се отнася са добавили негова снимка. 

„Качва се на AF1, подремва. Събужда се на място, наречено Браунсвил. Прочита голямото съобщение от аутокю: „За всичко е виновен Тръмп“.

„Качва се на AF1, пита кои са хората в зелени униформи, казва, че „връзват“ нелегални чужденци, изразява ужас, подремва. Събужда се, отидива на плажа, подремва“, написа профсъюзът в Туитър в съчетание със снимка на Байдън, дремещ на шезлонг на плаж.

Разбира се, Байдън не отиде на плажа след пътуването си в Тексас, но това не попречи да се стигне до хумористичната публикация. Снимката е направена през юли 2023 г.

Ръководителят на Съвета в понеделник критикува Байдън за това, което той нарече явна предизборна кампания, като го обвини, че е решил да посети южната граница с Мексико само защото изостава в рейтингите.

Брандън Джъд заяви, че президентът, който посети Браунсвил, Тексас, в четвъртък, дори не отишъл на правилното място.

Той имаше три години, за да направи нещо“, добави Джъд, който представлява 17 000 агенти на граничен патрул, пред DailyMail.com.

„И сега, след като знае, че е много пострадал преди изборите, поради кризата, която предизвика, сега отиде на границата.“

Синдикатът на граничните патрули често се подиграва на президента за нелегалната имиграция, добавя изданието.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!