Гръмовен скандал! Кожарева остави Калин Стоянов като МВР шеф. Радев отказа да подпише указа! Няма ново служебно правителство!

Румен Радев

Гръмовен скандал! Горица Грънчарова–Кожарева отказа да се поддаде на натиска на президента и на ПП-ДБ и в проекто-кабинета остави Калин Стоянов като вътрешен министър, пише Епицентър.

Радев остана крайно изненадан и заяви, че няма да подпише указа за назначаването на КалинСтоянов. Даде срок на Кожарева до 15 часа да промени решението си. Кожарева отказа. Тогава Радев заяви, че няма да подпише указа за назначаване на новия служебен кабинет.

Утре клетва няма да има, изборите ще са след 20 октомври. Правителството на Главчев продължава работата си, обяви държавният глава.

Имах 10 дни да сформирам служебен кабинет, каза в началото Кожарева пред Радев. Аз съм човек, за когото диалогът е много важен, подчерта тя.

„Вярвам, че честата смяна на правителства засилва усещането за нестабилност. Действия трябват от днес. Затова взех решение основната част от министрите да ги оставя. Всички се ползват с доверието ми, но при няй-малкото съмнение за тяхната работа – ще предприема необходимите действия“, обяви Кожарева.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!