Глобалистите се опитват да повлияят на генетичния код на човечеството

ВАЛЕРИЙ ИЛЬИН, Фонд за стратегическа култура

Световният икономически форум (The World Economic Forum) – швейцарски неправителствен институт, известен най-вече с провеждането на годишна конференция в Давос, се обяви срещу естественото зачатие. Според архитектите на „новата нормалност“ в близко бъдеще всички деца трябва да бъдат отглеждани в лабораторни епруветки. Сега швабският „елит“ на Световния икономически форум и свързаните с него глобалистки структури предприемат стъпки, за да поставят под свой контрол генетичния материал на всяко дете, родено в света, до 2030 г.

 

Според шефовете на WEF човечеството „ще бъде по-добре подготвено да посрещне предизвикателствата на бъдещето“, ако родените деца се подлагат на генно редактиране (моделиране на гени), „за да се гарантира, че те няма да страдат от болести и увреждания“. За осъществяването на тези планове структурите на WEF вече разработват изкуствени инструменти, които „ще могат да развиват плода извън тялото на майката“. Отглеждането на човешки бебета ин витро „от нулата“ може да стане възможно само след 5 години благодарение на разработването на технология за създаване на човешки яйцеклетки и сперматозоиди в лаборатория, които могат да се използват за развитието на ембрион в изкуствена утроба.

 

По-рано тази година WEF публикува видеоклип, озаглавен „Технолозите споделят визията си за нашия бъдещ свят“, в който се говори за промяна на човешкия геном, наречена „Пренаписване на кода на живота: технологията за редактиране на гени ще ни позволи да преработваме цели организми“. „Това ще ни позволи не само да редактираме геномите, но и, което е по-важно, да напишем „нов код на живота“. Ще имаме правото да пишем“, твърдят проводниците на „четвъртата индустриална революция“ с нейния интернет на телата/вещите и други прояви на трансхуманизма. „СЗО е на прага да получи правото и властта да модифицира генетично хората по свое желание“, предупреждават в тази връзка д-р Сухарит Бхакди и други медици.

 

Случващото се повдига и етични въпроси пред учените, тъй като плановете на СИФ означават, че жени на всякаква възраст ще могат да имат деца. Нещо повече, родителите (и не само те) може да поискат да променят/моделират генетичните особености на детето си с помощта на инструменти за генно редактиране, което може да засегне, наред с други неща, традиционните представи за теорията на еволюцията.

 

Британският парламент вече е разрешил изкуственото оплождане чрез използване на ДНК проби от трима или повече души. Според учените подобна намеса в генофонда може да доведе до генетично модифициране на човешката популация и до потенциална заплаха за бъдещите поколения. Въпреки това правителството продължава да провежда този експеримент, пренебрегвайки възможните последици.

 

Изглежда, че една от заветните цели на подобни експерименти са „синтетичните хора“ – „полухуманоидни“ роби, готови да изпълняват всякакви заповеди на властите и способни значително да ускорят реализацията на всички планове на архитектите на „новата нормалност“. „Създадени без яйцеклетки и сперматозоиди, синтетичните „човешки“ ембриони вече са получени в резултат на „научен пробив“ – твърди британският DailyMail. Но изследователите вече се питат дали родените в резултат на подобна окултна технология изобщо могат да се нарекат хора. Дали те ще бъдат „отпечатани“ в опаковки, въпреки твърденията за обратното? Ще може ли изобщо да се различават от истинските хора?

 

Междувременно основните инструменти за редактиране на гени вече се усъвършенстват и се въвеждат в ежедневието, включително под формата на храни и ваксини. През юни стана ясно, че генетично модифицирани зелени салати скоро ще се предлагат в магазините за хранителни стоки, без да има етикети върху тях. Този първи CRISPR редактиран хранителен продукт, достъпен за потребителите в САЩ, под формата на Conscious Greens Purple Power Baby Greens Blend, е създаден от компанията за селскостопански биотехнологии Pairwise.

 

Междувременно лобистите за такива ГМО храни и биотехнологии и техните партньори от WEF и други глобалистки органи официално признават, че ГМО храните, които Гейтс, Шваб и Ко. насърчават за фабрично отглеждане, променят човешката генетика. В същото време лобистите на Биг фарма и биотехнологиите, като например тези, които се застъпват в американския щат Мисури срещу HB1169, законопроект за разкриване на информация и информирано съгласие за генна терапия, категорично се противопоставят на разкриването на това как и с каква цел ГМО променят човешката генетика.

 

По време на официалните свидетелски показания в Камарата на представителите на щата Мисури по този законопроект лобистите на фармацевтичните компании официално признаха – ГМО храните наистина влияят на генетичния код на хората. И те веднага се противопоставиха на законопроекта с мотива, че той ще изисква признаване на факта, че всички ГМО храни всъщност влияят на генетичния код на човека. Не се обсъждаше колко значително е това въздействие и какви изследвания са били направени, за да се гарантира, че тези модификации не причиняват дългосрочни последици за здравето.

 

Според западните изследователи това шокиращо признание е от решаващо значение с оглед на факта, че WEF и фондация „Гейтс“ насърчават производството на всички месни и млечни продукти в специални фабрики. Ако един основен ГМО продукт може да предизвика модификация на нашия геном, какво може да направи един напълно нов произведен продукт? Освен това, доверяваме ли осигуряването на безопасността и ефикасността на тези продукти на същите лица, които ни излъгаха, че ваксините „Ковид-19“ ще имат минимални странични ефекти и ще предотвратят разпространението на вируса?

 

„В момента се наблюдава тенденция за въвеждане на мРНК ваксини при селскостопанските животни и това в крайна сметка може да се отрази на хранителните ни доставки“, прогнозират западни журналисти появата на ваксинирани ГМО храни. Американски учени твърдят, че появата на мРНК ваксини в храните е реална, защото мРНК е „много по-издръжлива, отколкото можехме да си представим“. Китайците вече са доказали, че тя може да попадне в храната.

 

И без всичко това днес ваксините, заедно с ГМО храните, са инструмент за моделиране (генетично „модифициране“) на хора.

Със съкращения

Източник: ФСК

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!