Глобалистите на Шваб: „Covid беше само тест.“ Новата извънредна ситуация е с климата. Всеки ще е персонално отговорен!

Глобалисткият Световен икономически форум (WEF) с основател и ментор небезизвестният Клаус Шваб, обяви, че пандемията от Covid е била просто „тест“ за „социална отговорност за огромен брой невъобразими ограничения“ върху свободите на широката общественост.

Според тях носенето на маски поддържането на дистанция между хората по време на пандемията, масовите ваксинации, а също и инсталирането на телефоните на приложения за проследяване на контакти било „същината на индивидуалната“ проявена отговорност.

От публикация на глобалисткия сайт на WEF на базираната в Швейцария организация на Клаус Шваб, става ясно, че сега са наумили да накарат всеки един от нас да се чувства ПРЯКО отговорен за… въглеродните емисии.

По начина, по който бяха бързо създадени приложения за телефоните за следене на контакти в пандемията, зелен сертификат, информация за броя на заразените и почиталите, сега са си наумили всеки един от хората да си инсталира друго приложение, което да му показва, с колко увеличава „вредните емисии“.

WEF възхвалява как „милиарди“ хора се съобразили с „ограниченията“ на Covid, твърдейки, че биха направили същото за намаляване на въглеродните емисии.

„Напредъкът в нововъзникващите технологии като AI…може да даде възможност за проследяване на личните въглеродни емисии, да повиши осведомеността и също така да предостави индивидуални съвети относно по-ниски въглеродни емисии и етични избори за потребление на продукти и услуги.“

 

Въпросното приложение се казва „Моят въглерод“.

С него на практика отново ще се заложи на масовия страх и паника поне по две направления.

Първо, че всеки един от нас ще бъде напоително убеждаван да се чувства виновен, че с начина си на живот „повишава нивата на въглерода“ и това ще доведе до смъртта на милиарди жители, заради затоплянето, и второ ще ни ограничи в редица наши дейности, като пътуване с автомобил, консумация на месо и куп други „градивни идеи“ на глобалистите, което отново ще ни вкара в затвора на социалната изолация.

„Има значителен брой програми и приложения, които позволяват на гражданите да допринесат за въглеродните емисии, като им предоставят задълбочена информираност относно избора на личен въглерод за храна, транспорт, домашна енергия и избор на начин на живот“, пишат хората на Шваб.

Разбира се приложенията, като всички останали, могат да бъдат следени от службите, но за това и дума не става в материала.

Никъде в материала не се говори, какви ще са наказанията за онези, които не водят „въглеродосъобразен“ начин на живот. Но при положение, че приложенията ще отчитат показателите на всеки един, ограниченията за „провинилите се“ бързо ще бъдат въведени.

Предметът на статията е хората да бъдат убедени да приемат и да си наложат „лични програми за въглеродни квоти“, т.е. към този момент всичко е доброволно.

Служителите на Шваб привеждат и статистика в материала, според която „64% от хората вярват, че изменението на климата е глобална извънредна ситуация.“

И още: „80% от гражданите казват, че са готови да променят начина си на живот и работа, за да се борят с ефектите от изменението на климата.

И тук глобалистите изплюват камъчето към кого ще е насочена пропагандата. Те споделят, че младите в протестите срещу изменението на климата били „по-загрижени от възрастните“.

Това навежда на мисълта, че именно през младежите ще започне промиването на мозъци, които да се изправят в хибридна атака срещу своите по-възрастнни родители, ако същите не се съобразят с новите норми на природосъобразен начин на живот и намаляване на вредните въглеродни емисии, които водели до „затопляне на планетата“.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!