Гешева: Железният купол е пробит. Руснаците се смеят, че е отпътувал към Украйна

Телеграм

Анастасия Гешева

Известният анализатор Анастасия Гешева коментира в своя канал в Телеграм снощните атаки от страна на Иран по Израел в няколко последователни поста, както и прогнозира, какъв ще е резултатът от тях. КритичноБГ ги публикува без редакционна намеса:

„Няколко мнения показах. Че Израел иска разширяване на територията си за заселване с евреи. За окупиране на Ливан, също като Газа. За премислено вече последващо нападение и окупиране на Сирия. Всичко това е реално в главата на Биби Нетаняху и евреите, които в целия свят съставляват ядката на Дълбоката Държава.

Бенямин Нетаняху (в средата), премиер на Израел

Бенямин Нетаняху (в средата), премиер на Израел

Изглежда, че те са се активизирали в нещо като проект Велик Израел, този термин е абсолютно некачествен да опише целта. Вчера видях мнения, че е възможно да се случи нещо невъзможно – да бъде взривена свещената джамия Ал Акса в Йерусалим, която е издигната на мястото на втория и последен храм на Соломон и мястото, от което се е възнесъл Пророка Мохамед.

Изобщо не се съмнявам, че в разбеснелият се мозък на Биби преминава такава мисъл. Което ще доведе света до ръба на обезумяването. Ако Биби не бъде спрян някак.

Евреите и Израел в момента са най-голямата екзистенциална заплаха за световния ред. Винаги са били, сега се вижда тяхното ужасяващо бездушие, омраза към човечеството. Лек има, въпросът е как ще се приложи без да унищожим света. Путин вече действа. Си днес празнува 75 години КНР, но съм сигурна, че и той действа. Близкият Изток е притихнал от ужас.

***

Израел все още не е обявил война на Иран, както писаха някои по-рано. Иран официално се позова на чл.51 от Устава на ООН, който дава право на самоотбрана в случай на нападение, докато се свика СС на ООН. За всеки е ясно, че Израел не подлежи и никога не е подлежал на каквото и да било подчинение на ООН, по-скоро ООН се подчинява на Израел.

Иранска хиперзвукова ракета

Иранска хиперзвукова ракета

Тази сутрин нещата изглеждат така. Иран атакува и порази много обекти с военно предназначение, включително газови платформи на Средиземно море, летища и хангари, унищожени или повредени поне 30 американски самолета на въоръжение на израелската авиация, унищожени са 2 израелски военни бази. Поразена е и централата на Мосад в покрайнините на Тел Авив.

Ирански балистични ракети падаха в повечето големи градове на Израел, включително в Йерусалим, включително в района на Светите места за 3 религии – джамията Ал Акса. За жертви и ранени евреи не се съобщава. 2 извода. Иран нарочно избегна граждански обекти.

Железният купол е пробит. Руснаците се смеят, че Железният купол е отпътувал към Украйна.

Ракетен удар от Иран по Тел Авив, Израел

Ракетен удар от Иран по Тел Авив, Израел

Не е отпътувал, но истината, която гражданите на Израел не разбират, заспали дълбоко в 80 годишен сън за недосегаемост, за привилегированст и непогрешимост. Истината е, че към момента балистични и хиперзвукови ракети, дронове и някои други съоръжения могат моментално да пробият прословутия им купол и това е абсолютно реално! Както количествено, така и качествено.  Много се радвам, че Иран показа това наяве! Може би ще се събудят някои заседнали в края на миналия век и миналото хилядолетие люде, които живеят с мисълта, че Западът е непогрешим и непобедим.

Радвам се също, че именно послушният, прозападно обязден, обучен на Запад ирански президент, азерът Масуд Пазешкинян нашляпа Биби по главата и го принуди да търчи към бункера. Иран показа, че Израел не е недосегаем и това ще промени цялата картина! Целият свят гледа снощи тази демонстрация. И я видя.

Мюсюлманите няма да стоят и да гледат как Израел тъпче, това го гарантирам. Идват времена на разплата и промяна на съотношението на силите.

***

Нищо необичайно няма в реакциите в Европа. Бла Бла Бла, ЕС осъжда…., Белият дом осъжда….. Много важно! На никого вече не му пука какво осъжда този прогнил Запад, пробит и продънен!

***

Поразяването на израелската авиация е хубава стратегия, защото именно чрез самолети Израел необезпокояван тормози Газа, Ливан и Сирия.

***

Иранска ракета

Иранска ракета

Биби и Белият дом в дует – Иран ще си плати! Айде да видим как точно ще си плати, при положение, че вчера Иран демонстрира хиперзвуковата си ракета, а САЩ ….ВСЕ ОЩЕ НЯМАТ ХИПЕРЗВУК?!? А щом САЩ нямат, значи и Израел нямат. А щом нямат, как ще накарат Иран и стоящите отзад шиити, и Русия и Китай да си платят? Нали от 3 години гледаме как Русия си плаща и още нищо не е платила!“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Иран е поразил ключови военновъздушни бази на Израел с F-35. Тел Авив мълчи!

Забележка: КритичноБГ може и да не споделя всички тези и изводи на автора!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!