Гешева за ужаса от взривените пейджъри и радиостанции в Ливан и какво го чака Израел

Анастасия Гешева

В няколко последователни поста Анастасия Гешева коментира в своя канал в Телеграм ужасът от взривяващите се безжични устойства в Ливан, които убиха десетки и раниха хиляди граждани. Сред тях бяха основно пейджъри и радиостанции, но се съобщава и за детонирани лаптопи и мобилни телефони. КритичноБГ припомня, че Израел не е поел итговорност за масовия по същество бомбен атентат, но редица публикации в западната преса говорят, че именно Тел Авив е в основата, като атаката е насочена срещу Хизбула. Във Фейсбук Гешева коментира и факта, че Европейският съюз като вид на управление започва да прилича на монархия. Публикуваме постовете ѝ без съкращения

„До този момент никой не реагира на събитията в Ливан, където бяха проведени три вълни терористични операции с взривяване на различни предмети с батерия и последвалите израелски масирани авиоудари по страната. Само си представете, ако в САЩ, ако в Лондон и Берлин примерно започнат да се взривяват айфоните, лаптопите и тротинетките какво ще настане!

Доналд Тръмп каза вчера, че ако той не стане президент, Израел ще изчезне от картата на света. Ако ме беше питал, щях да му кажа, че това прогнозирах още на 8 октомври миналата година и нито см. не съм отстъпила от тази прогноза.

И да стане президент, Израел е обречен да загине, защото не живее, не гради, убива другите, за да живее той. А това не става. Политиката на евреите в и извън САЩ и в и извън Израел по начинът, по който ставаше след Втората световна война, когато еврейските световни кланове успяха да създадат изкуствена държава, свършва.

Това се вижда с просто око, не са нужни прогнози или кой знае какви способности. Струва ми се важно обаче още нещо. Мюсюлманите продължават втора година да са разколебани и разделени по темата Израел, което е резултат от исторически комплекси и от дългогодишната политика на разделение, която там води Запада.

Но все някога те ще се осъзнаят и ще се обединят срещу Израел.

Особено ако това, което сега Биби (Бенямин Нетаняху, бел. ред) прави, продължава по този начин. Че Нетаняху иска да вкара САЩ във война и то преди изборите през ноември, е ясно. Интересно ми е друго, защо бърза преди изборите?

Защото изобщо не е сигурен, че Тръмп ще обърне плочата! Еврейската кауза губи сила и в Близкия Изток и вътре в САЩ. А най-плачевно от всичко е вярването на евреите, че понеже имат ядрено оръжие нищо не може да им се случи и никой не може да ги накаже.

Впрочем тази седмица беше направено показно как Железният им купол е като обсерваторията на БАН в Борисовата градина – поостарял и неработещ добре.

***
Вчера един читател припомни, че бомбите, които САЩ и Англия хвърлят върху България през 1942-1944 г. са съдържали и малки предмети-играчки, които се взривяват в ръцете като ги вземеш.

Най-вече децата са пострадали от това. Какви хора са тези, чиито умове измислят страдание и смъртта по мъчителен начин за жени и деца, пък и за мъже?

***
Никой не желае да отговори на въпроса защо Виктор Орбан защитава Израел, при положение, че през цялото време се бори срещу ЕС и НАТО? По същество НАТО, ЕС, Израел и Британската общност са съставляемото на Колективния Запад. Как така подкрепящ едного, а отхвърляш друг? Аз зная отговора.

Орбан се прави на Тръмп. Дори папата осъди Израел за Палестина, защо проксито на Ватикана Унгария подкрепя детеубийците? И отново припомням, че един юдейски владетел наместник по време на римското господство в областта изби 20 000 момчета юдеи до 2 годишна възраст!!!

***
ЕС е на път да запише най-позорните си дни и нещо ми подсказва, че България ще бъде сред първите, които ще се опозорят.
Много държа от сутринта да кажа едно важно нещо, сега чак успявам.

Монархията е тоталитарна диктатура по същество. Един човек, без никакво значение от качества и смисъл, управлява целия народ. Искаш, не искаш, каквото той каже, това е
Сега е същото.

Един елит, тоталитарен по форма, съдържание и смисъл, налага на целия народ какво да се прави. Народите са насилени, не желаят. Е, питам, затова ли човечеството отхвърли монархията, болшевишката диктатура, за да се нахендри на диктатурата на лумпените, на гинеколожката, която всъщност никой не я е избирал. Колкото повече ги тикат народите на Европа в дъното, те толкова повече не искат и го показват с негласуване. Диктатура на малцинствата, това сме сега.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!