Анастасия Гешева: Мосад е пробило Иран много дълбоко

Телеграм

Анастасия Гешева

Излязоха подробности по убийството на Исмаил Хания. Според английската преса, Хания е трябвало да бъде убит на погребението на Раиси, но тогава Мосад не са успели. Не ми се мисли дали не са убили Раиси, за да убият Хания!

Виждам, че и анализатори от Франция се усещат, че Хания беше убит, за да не се подпише мир в Газа. Същото се повтаря като в Украйна през март 2022 година. Глобалистите не искат мир! В случая с Израел обаче е нужно да кажа, че Биби е човекът, който не иска мир в Газа, САЩ искат. За разлика от в Украйна, където Зеленски искаше, Великобритания и САЩ попречиха.

В резултат в Украйна загинаха половин милион души. Половин милион! Заради Борис Джонсън и семейство Байдън.

Според намерената информация Мосад е пробило Иран много дълбоко. Фактически вероятно говорим за подготовка за сваляне на режима на Аятоласите и възстановяване на иранска светска държава и това го казвам съвсем сериозно.

Само че, ако в 50-те години на миналия век такова нещо имаше наистина прогресивен и що годе демократичен характер, днес това е чистокръвна проба опит Иран да бъде завлечен в ада на глобалистите, разделен, демократизиран по Сорос и Шваб, отслабен, изваден от БРИКС и омаломощен като шиитски стълб.

Ето защо Пазешкинян мълчи. Защото е все още пешка в играта.

Чакам да видя дали новият президент ще устои на жестокия удар по родината му чрез пробиване на сигурността на Иран и дискредитирането му. Чакам да видя дали се вслушва в съветите на Путин, с които го ръководят тези дни. Онези са неуморни, нито миг отпускане с тях не може!

Хания е убит все пак от снаряд на високоточно оръжие от близко разстояние, което все още означава, че снарядът е изстрелян от Техеран или близките околности, което означава, че Мосад си живее в Техеран. Английската преса споменава 2 души от иранското разузнаване, за които вече е доказано, че са били вербувани от Мосад и са съдействали в случая. Иран е на ръба!!!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!