Гешева: Много силно впечатление прави изчезването на Антъни Блинкен от първите редици новини

Анастасия Гешева, Телеграм

Анастасия Гешева

Всички са ужасени от вида на Байдън. Добро утро! Той е така от първия ден на мандата си. Досега не им пречеше, сега са ужасени. Не е въпросът в какво здравословно и ментално състояние е Байдън, а защо такъв човек е ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ, ВТОРАТА НАЙ-СИЛНА ЯДРЕНА ДЪРЖАВА В СВЕТА?

Не виждам никой да се занимава с ВЗЕТИТЕ ДОСЕГА РЕШЕНИЯ НА БАЙДЪН, от които най-тежките са подкрепата за Украйна срещу Русия, която подкрепа предизвика най-сериозната икономическа и социална катастрофа в Европа след Втората световна война. Без война Европа е в икономически, политически, социални руини. Защо?

Какви решения е вземал този болен старец и кога те ще бъдат отменени? Това са важните въпроси, а не дали може да си стигне до самолета, дали може да се изпикае в ъгъла на залата за пресконференции и дали все още познава жена си.

Значи първата група въпроси са това – Кога ще се отменят решенията, взети от Байдън? Втората група въпроси са свързани с това КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА САЩ И ОТТАМ НАТО И МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ?

Уилям БърнсЗасега информацията на дълбоко търсещите източници посочват директора на ЦРУ, бивш посланик в Русия, Уилям Бърнс, който е сред 5-те американци, които имат запазени части работещ мозък. Под какви влияния се намират вътрешната и външната политика, не ми се мисли! Ето защо Зеленски се разхожда като пуяк, а не е 2 метра под земята или в някой затвор. Ето защо избиха половин милион украинци и продължават. За да може зад сенилния старец в Белия дом да вилнеят демоните на световната мафия. Които решиха, че светът им е градското имение, а човечеството вечни роби. Докога? /…/

Много силно впечатление прави изчезването на Антъни Блинкен от първите редици новини напоследък. Външният министър на САЩ сякаш го няма, преди не можеше да му се затвори устата, от седмици обаче той не фигурира като водещо име, лице в горещите точки на света.

Тъй като ми е ясно, че дебатът разкри ужасяващото положение в САЩ, което е добре известно на всички като мен, сега широката публика го видя, е от изключително значение случващото се в Държавния департамент, защото ние като колония на САЩ изпълняваме всички факсове, пристигнали на Козяк в София.

Не знам какво прави Блинкен, но знам, че в България се разшаваха очи и уши и се вижда, вижда се. Засега единственото явно движение, което може да се отличи е отказът на Радев да отиде на срещата на върха на НАТО, нещо немислимо само преди месеци. Какво накара Радев така демонстративно да покаже неуважение към Хегемона? Ето това е важният въпрос в България? Има ли други ветрове, откъде накъде духат? /…/

И още един въпрос, който е важен. Нали никой не се съмнява, че някой позволи този дебат? Нали разбирате, че всичко, което се видя, е позволено да се види? Защото, ако искаха да го скрият, нито дебат щеше да има, нито щеше да се види нещо. Значи променя се силата на Хегемона, падат защитите му, маските му. Значи нещо по-силно от него има.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!