Анастасия Гешева: Думите на Путин предизвикаха трус от 9 по Рихтер в Америка

Телеграм

Путин като каже нещо и после целият свят дни наред обсъжда какво е искал да каже, защо го е казал, дали го е казал.

Думите му вчера от Далекоизточния икономически форум във Владивосток, че предпочита Канала Харис, защото се смее много хубаво и е предвидима както и Байдън е предвидим, предизвикаха трус 9 по Рихтер в Америка.

Дори Тръмп се хвана и не може да спи, чудел се това шега ли е, да се радва или истина, че да започне да сдържа Русия и да се оплаква, че тя му се намесва в изборите. Въпреки, че в думите на Путин имаше похвала за демократите, те, които все още държат Белия дом, се ядосаха и го предупредиха да…..НЕ СЕ НАМЕСВА В ИЗБОРИТЕ!

Значи Путин няма право да изкаже мнение, защото моментално това мнение повлиява върху събитията. Ето това стана вчера, САЩ официално признаха, че думи, произнесени от Путин, могат да повлияят на развитието на държава Съединени Американски Щати.

Ами утре ще вземе да каже – Замръзни! САЩ ще замръзнат ли? Прилича на тежко психическо заболяване на управлението на САЩ, психоза, че някой те преследва, че някои ще те удари.

Че откъде накъде, нали САЩ са най-добрата държава, само добрини правят, никому не пречат и НИКОГА НЕ СЕ НАМЕСВАТ В ИЗБОРИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

Честно казано, случилото се вчера е толкова сериозен симптом за разпад на умственото здраве на САЩ, че не мисля, че могат да се нарекат Велика сила.

Тръмп се чудел как да разбира тези думи? Какво му пука кой какво мисли за него, за държавата му? Комплекси.

Путин обаче каза 2 истини, че Байдън го свалиха, точно тази дума използва, и че Тръмп е непредсказуем.

Второто е изключително важно, защото в светлината на войната в Украйна, не може да се покрие информацията, че при Тръмп след 2016 година започва военната подготовка на Украйна за война срещу Русия, под ръководството на ЦРУ и тренирането на украинските нацисти в Америка от ЦРУ. Това е най-малкото.

***

В Русия се провеждат избори. За губернатори на области, за местни парламенти, частично избори за депутати. 4 дни ще продължат. Програмата на Путин Русия 2030, огласена при новия му мандат и новото правителство, се разгръща. Във Владивосток Путин каза нещо изключително важно за мен. Че трябва подготовката на кадри за управление!

Ето това е, което Западът изостави, кадрите. Замени ги с калинки и лимонки. А Русия иска да се върне към съзнателно изковаване на кадри. Е кой е в 21 век?

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!