ГЕРБ отвръщат на ПП-ДБ на извънреден брифинг

мария габриел

ГЕРБ отвръщат на обвиненията на ПП-ДБ днес сутринта на извънреден брифинг. Срещата им с журналисти ще се състои в 08:30 часа  в сградата на Народното събрание. Основният въпрос, който виси е, дали са съгласувани министрите от Мария Габриел с ПП-ДБ или не.

КритичноБГ припомня, че вчера бе съобщено, че няма съгласуване на представения от Мария Габриел състав на Министерския съвет с ПП-ДБ. Това каза на пресконференция премиерът в оставка Николай Денков след спешна среща на лидерите на формацията и парламентарата група, която се проведе в централата на ДСБ на ул. „Кърниградска“ в София.

Мария Габриел уби доверието в себе си! Жал ми е на нея и ме е срам за Борисов, каза Кирил Петков. Такова чудо не е имало, заяви Атанас Атанасов. 

Това е една от най-големите фалшификации в историята на Бългория, такава не е имало. Този състав няма как да мине през пленарна зала, допълни Асен Василев, който после нарече Мария Габриел – красивото лице на мафията.

„Няма как да се гласува този състав, при положение че половината от министрите сме тук и не искаме да участваме“, уточни Николай Денков.

„Днес сме свидетели на абсолютна безпрецедентна подмяна в новата демократична история на България“, каза Христо Иванов.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!