Ген.-майор Алаудинов към „просрочения Зеля“: Блицкригът да завземеш АЕЦ Курск не успя. Бог обича Русия. ВИДЕО

Заместник-началникът на главното военно-политическо управление на руските въоръжени сили и командир на специалните сили „Ахмат“ генерал-майор Апти Алаудинов публикува видео в профила си в Телеграм, с което се обърна със силно саркастичен тон към киевската власт. 

В обръщението си към той информира, че блицкригът (светкавично нападение) на Зеленски, с цел да завладее АЕЦ Курск се е провалил, а руската армия ще продължава да унищожава фашисти.

 „Както виждате съм в добро настроение. Получихме интересни материали за операцията (на ВСУ), какво са мислили планирали. Какво да кажа на просрочения Зеля?

На 11-ти (август) е трябвало да завземат АЕЦ Курск. Днес е 14-и. Вашите 11 600 или 11 900 войника и всичкото количество танкове и техники, които бяха задействани не успяха.

А вие седите там със Сирски и слушате пуяка (Вероятно говори за Зеленски). Задачата не беше изпълнена.

По-голямата част от техниката е унищожена в курско направление. Блицкригът на Заленски да завземе АЕЦ Курск, за да иде на преговорите с ултиматум, да правим каквото каже, не се случи. По-нататък ли?

Вече сме си стиснали зъбите и едва ли ще пуснем врага, докато не му изтръгнем гръкляна. Зъбите ни са здрави, силни. Русия е страна, която Бог обича. Тя не е като Усрайна. Затова съжалявам.

Ето защо от сутринта момчетата удрят по врага, разкъсват голяма част от врага.

Честно казано, през всичките тези дни си мислех – знаех, че боевете ще трябва да приключат през 2024 г., през есента. Но не разбирах какво ще накара всички тези сили да се предадат по някакъв начин, не можех да го разбера. Сега вече имам ясно обяснение.

Бог е направил всичко, за да накара тези хора да загубят главите си, всички те се събраха и се втурнаха тук, за да можем да ги унищожим и така да сложим край на тази война

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!