Габриел анализирала. „Правителството остава концентрирано…“

Мария Габриел

„Анализът на работата на министрите и прегледът на управленската програма, който се прави в момента, ще зададе първите посоки на новото правителство.“

Това каза бъдещата наследница на Николай Денков за стола на Министерския съвет Мария Габриел в предаването „Стълбището“ на Дарик радио.

Сред останалите най-стойностни мисли, споделени от Габриел в предаването бяха, че управленската програма има срок декември 2024 година.

Мария Габриел акцентира още, че правителството оставало концентрирано върху важните срещи и мерки, които трябвало да се вземат за гражданите.

Мисля, че ние не трябва да губим поглед от големите цели на България – жизнения стандарт и инвестициите„, размишлява задълбочено още бъдещата премиерка съдбата на Родината ни.

Габриел бе твърда, че прави компромис с приоритети като Шенген, еврозоната, ОИСР, както и борбата срещу корупцията и усилията България да бъде държава, в която върховенството на закона, чувството за справедливост (каквото и да е това чувство), „антикорупционните мерки са приоритет и обединяват хората.“

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!