Франция си намери виновник за паниката с дървениците. Кой може да е? Русия, естествено!

Френските разузнавателни служби подозират Русия за паниката с дървениците, които налазиха жителите на страната и ги шашнаха в навечерието на Олимпиадата в Париж през 2024 година.

Дървеница

Публикации в социалните мрежи, свързани с нашествието на дървениците паникьосаха французите и накараха властите да се съмняват кой пуска слуховете, че ситуацията се усложнява и играе в комбина с нашествениците, създавайки още по-голяма паника.

В Париж вече има заподозрени за акция „Гадини“!

Френските служби приемат сериозно хипотезата за руско влияние при всяване на паника сред народа на страната поради медийните публикации, свързани с гадинките.

В социалните мрежи се разпространяват статии, в които се твърди, че борбата с дървениците уж се затруднява заради санкциите срещу Русия, а разпространението им се свързва с пристигането на украински бежанци в страната. Във Франция смятат, че по този начин Русия се опитва да дестабилизира обстановката в страна, която е съюзник на Украйна.

Припомняме, че в началото на месеца френското издание CNews писа, че дървениците вече са навсякъде във Франция – в домовете, болниците, кината, библиотеките, метрото, магазините и дори във влаковете. За тях се говори вкъщи, на обществените места, в социалните мрежи, в медиите и дори в парламента. 

Източник: Телеграф

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!