Кадри на загинали палестински деца се разпространяват в интернет

Близкият изток се е превърнал в място на човешка трагедия. След ударите на Израелската освободителна армия (ЦАХАЛ), Ивицата Газа е с много голям брой цивилни жертви. Сред тях са и много деца.

В интернет пространството се разпространява видеоклип със загинали палестински деца. На кадрите се вижда как телата на шест деца на видима възраст 3-4 години лежат неподвижна на носилка в болницата.

КритичноБГ разполага с този видео материал, но по морални и етични съображения не го публикуваме. Снимката, която виждате към този материал не е част от тези кадри, а е направена преди няколко дни.

Палестинската преса съобщава, че загиналите деца са в резултат на израелски въздушен удар по жилищни сгради в град Хан Юнис, южно от Газа. Според информацията 9 души са загинали, а други 11 са получили различни наранявания. Всички са само жени и деца.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече