Фандъкова си подари каската на Терзиев. Той ѝ благодари за саможертвите

Бившият вече кмет на София Йорданка Фандъкова официално предаде поста си на новия градоначалник – Васил Терзиев. Тя го поздрави и му пожела успех начело на Столична община.

Фандъкова му подари химикалка, тъй като го предупреди, че „ще има много да подписвате“, като заяви, че се надява да се работи в посока на дигитализацията на управлението на Столична община. Тя остави отчет за четирите си последователни мандата. Подари му личната си каска, с която е ходила на инспекции по различни обекти, а той от своя страна като джентълмен ѝ подари букет с цветя.

„Пожелавам ви да завършите проектите, които съм започнала, и да започнете своите проекти“, посочи Фандъкова и му остави отчета си за управлението на София в последните 14 години – 4 последователни мандата, като благодари за доверието, което ѝ било гласувано четири пъти.

Той от своя страна благодари на Фандъкова и заяви: „Благодаря на вас за всичките тези години, за усилията, за саможертвите. Само един човек, който е минавал през този път, знае. Благодаря. Ние се ангажирахме да строим, да настрояваме, не да разрушаваме, да работим за големите теми на града„, заяви новият кмет на София Васил Терзиев, който положи официално клетва по-рано днес.

Източник: Труд

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече