Додик: Западът иска да раздели Русия на пет части. Упражни се първо върху Югославия!

от Лазар Лазаров

Планът за разделяне на Русия на пет части е измислен от Запада, руският президент Владимир Путин разбира тенденциите и поема инициативата в борбата за националните интереси на страната си. Това заяви в интервю за ТАСС президентът на Република Сръбска (съставна част на Босна и Херцеговина) Милорад Додик в кулоарите на Петербургския международен икономически форум (ПМЭФ).

„Преди 20 години Западът просто се упражняваше върху Югославия, за да може години по-късно да направи същото в Русия, като искаше да се приближи възможно най-близо до нея, окупирайки изцяло Украйна, за да може на по-късен етап да я раздели“, отбеляза той.

„Знаем за съществуването на такова предложение: Русия да бъде разделена на пет части. Те се научиха да правят това в много части на света и сега най-накрая стигнаха до тук. Те смятат, че това ще им се получи„, добави политикът.

По думите на Додик Путин „незабавно разпозна всички тези тенденции и застана начело на борбата за руските национални държавни интереси“. „Следователно Владимир Путин е националното богатство на Русия и на целия руски народ“, подчерта президентът на Република Сръбска.

„Основната цел на Запада, на Европа, която няма абсолютно никакви ресурси, нито газ, нито петрол, нито редки метали, нито лидери, е да завладее ресурсите, които Русия притежава“, заключи той.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!