Деян Николов: „Възраждане“ ще работи за цяла София – от крайния жилищен квартал до централната част

Симпатизанти и привърженици на „Възраждане“ се събраха днес в Борисовата градина за откриването на предизборната кампания в София.

Кандидатът за кмет Деян Николов, който е и народен представител от парламентарната група на „Възраждане“, приветства събралото се множество от граждани.

Представи накратко приоритетите в програмата си, сред които са: ревизия на бюджета и разходите към подизпълнителите, решения за ограничаване на презастрояването, подобряване на чистотата в града и превръщане на София в най-чистата столица в Европа, оптимизиране на градския транспорт и мерки за облекчаване на трафика в града.

Той предвижда децентрализация на града и грижа за крайните квартали – довършване на южната дъга и нови кръстовища на две нива.

За жителите на София екипът на Деян Николов е подготвил решение за развитието на всеки район чрез повече финансов ресурс, повече правомощия при изразходването му от страна на районните кметове, абсолютна прозрачност при отчитането и организиране на допитвания по важни за жилищния район въпроси. Предвижда още осигуряване на място в детска градина за всяко дете.

По важните за София теми екипът на Деян Николов ще се допитва до столичани чрез местни референдуми.

Утре Деян Николов ще се срещне с граждани в Северния парк от 11:00 ч., където ще дискутират по важни теми.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече