Деян Николов: Ще започна мандата си с анализ на бюджета и ревизия

Ще започна мандата си от анализ на бюджеа на София, ревизия на всичко, което беше свършено, не само през последните 12 години, на всеки „ремонт на ремонта“ и всяка поръчка. Мисля, че с екипа ми ще намерим много сведения за съмнителни практики, да ги наречем, в Столична община.

Целта ми е да сменя философията на управление в София от управление за упрвляващите в управление за хората. Софиянци имат нужда от прагматични решения и не веднъж са показвали, че дават доверието си и подкрепят тези рещения.

Ние от „Възраждане“ освен пагмаични сме и много поседователни в действията си, с което многократно сме показали, че думите ни се покриват с дела. Софиянци имат нужда от връщане на усещането за справедливост, което е започнало да липсва. Тридесет години има един и същи модел на управление на София и тук няма значение дали е ляв или десен, син или червен. Говорим за това, че софиянци имат правото на справедливо изразходване на техните средства, справедливо отношение по различните сфери на обществения живот във София и точно това искам да им дам.

В срещите си с хората виждам, че имаме силна подкрепа от избиратели, които във времето са се припзнавали като симпатизант на партии от целия политически спектър. Аз не мисля, че, когато говорим за местни избори, до толкова голяма степен говорим за ляво или дясно, по-скоро говорим за прагматизъм по отношение на населеното място.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече