Деян Николов: Паметник на хан Аспарух ще бъде поставен на мястото на статуята на Св. София

Група граждани, които разпознаха кандидата за кмет на София от „Възраждане“ Деян Николов,  спряха го, за да го попитат кои са съвсем първите три неща, които ще направи през първия ден от мандата си.

„Много неща има да се направят в София, но ако говорим за първия ден : казвал съм вече, че първо ще премахна украинския флаг от сградата на общината, защото на български институции трябва да стои само българският флаг.

Ще предприема нужното, за да се демонтира статуята на Св. София, която очевидно голяма част от софиянци не приемат добре. На нейно място впоследствие имам намерение да издигна паметник на хан Аспарух.

И третото нещо е, че ще започна незабавни действия по ограничаване на джендър пропагандирането сред деца и няма да има гей парад по улиците на София. Това ще направя в първия ден. Няма да го прекарам в банални поздравления, защото кметският пост при това състояние на София е само едно – огромна отговорност към всички софиянци.

Аз ще наследя град с много проблеми, които са се наслагвали през годините. Ако ме питате какво ще се случи в първата седмица или месец – ще измия цяла София, ще започна дейности по актуализирането на Общия устройствен план с тези на районите, за да спра безразборното презастрояване.

Ще предложа децентрализация на бюджета. В действията си ще се движа по предизборната си програма и ще изпълня всичко по нея. Искам да направя и ревизия на предходните управления.“, каза Деян Николов пред гражданите, които поискаха да поговорят с него.

Снимка на паметника на Св София: Информационна агенция Блиц

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продавнето на гласове е престъпление!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече