Деян Николов: Липсата на грижа за малките детайли в градската среда показва незаинтересоваността на управляващите София

Деян Николов проведе отворена среща с граждани в район „Кремиковци“, на която бяха коментирани проблемите на София и техните решения. Присъстващите искаха да знаят какво е първото нещо, което ще промени кандидатът от „Възраждане“, когато стане кмет.

„Трудно е да се избере само едно нещо, защото София има много проблеми, по чиито решения трябва да се работи. Наследството, което ни оставят кметовете от другите политически сили, защото столицата ни е управлявана от почти всички партии в Народното събрание, не е добро.

Съвсем първото нещо, с което ще се захвана, обаче, е мръсотията в града ни, която не само прави впечатление, но и пречи на всеки един от нас. Прахолякът по улиците, боклуците, които са навсякъде, битовите отпадъци, висящите кабели по сградите, част от които дори не се ползват, правят София неприветливо място.

Това са съвсем възможни за решение проблеми, които, обаче, създават много неприятно усещане за града ни и показват незаинтересованост на общинската управа. Тези малки на пръв поглед детайли ни говорят за липсата на заинтересованост за градската среда от страна на кмета, който и да е той, и екипа му.

Една от първите ми разпоредби като кмет ще бъде масово почистване, основно измиване на целия град, включително крайните квартали, и ревизия на всякакви висящи кабели по улиците. Това са елементарни задачи, които може да се започнат от ден първи на мандата ми без особена подготовка, финансиране или проекти. Естествено, с екипа ми имаме и много други основни приоритети, но резултатите от тях ще се видят в по-дългосрочен план.“, каза Деян Николов, кандидатът за кмет от „Възраждане“ за София.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече