Кандидат за депутат от „Солидарна България“ сигнализира за проблем свързан с разпродажбата на военен комплекс Бета в Червен бряг

Водачът на листата на коалиция „Солидарна България“ на Ваня Григорова и Мая Манолова в Плавен Юлиян Ненчев сигнализира за сериозен проблем, свързан с разпродажбата на бившия военен комплекс “Бета”. За това съобщи той в профила си във Фейсбук.

По думите на кандидата за депутат имотите от комплекса са продавани без да имат регулация и без да е осигурен достъп до тях. Ненчев се е заел да провери цялата информация по казуса.

Ето и целия пост на Ненчев без редакторска намеса:

„По време на посещението на Vanya Grigorova в Червен бряг бяхме запознати с доста сериозен казус свързан с разпродажбата на бившия военен комплекс “Бета”. Имотите са продавани без да имат регулация и без да е осигурен достъп до тях. Към момента служителите стигат до работното си място през друг частен имот, който може да бъде ограничен по всяко време.

Днес ще пусна искане до община Червен бряг по закона за достъп до обществена информация да ни бъдат предоставени всички документи по регулацията на всички имоти в района и документите за тяхната продажба, както и ще поискам осигуравяне на достъп от общината до всички имоти.

Граждани на Червен бряг ми сигнализираха и за съмнения за конфликт на интереси на кмета и заместник кмета на общината, тъй като и двамата са част от управлението на търговско дружество. Днес сигнализирах окръжната прокуратура и настоявах за проверка на тези обстоятелства, както и помолих да бъдат прегледани декларациите за конфликт на интереси и на двете лица, които са предоставени пред КПКОНПИ.
Ще информирам публично за всяко едно развитие!

Общината Червен бряг продължава да е класически пример за завладяната държава!“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ТОЗИ РЕПОРТАЖ СЕ ПУБЛИКУВА ПО ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ОТРАЗЯВАНЕ 

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!