Денков се опъна на… Пеевски и Борисов

В момента няма за какво да искам оставката на енергийния министър, заяви премиерът Николай Денков в кулоарите на парламента.

Делян Пеевски и Николай Денков след срещата с протестиращите

Повод са думи на министър Румен Радев, че седем точки в споразумението са трудни, но изпълними, което обаче доведе до реакция както на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, така и на депутата от ДПС Делян Пеевски. И двамата поискаха енергийният министър да дойде в парламента и да обясни какво е имал предвид.

Заглавието, което видях е, че споразумението е трудно, но изпълнимо, е правилното, имаше някакви грешни интерпретации, посочи премиерът.

И добави – естествено, че е трудно, ако беше лесно, да е направено досега. В момента няма за какво да искам оставката на министъра, защото той е човекът, който трябва да свърши огромната част от работата, която предстои през следващите месеци, няма кой друг да я свърши, обясни Денков.

Източник: БТА

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече