Денков обяви, че ще отговаря на въпроси на гражданите. Иска да го питат, те го обиждат. СНИМКИ

В сряда, министър-председателят Николай Денков щял да отговаря във Фейсбук на въпроси на гражданите по случай навършването на 5 месеца от началото на кабинета. За това се похвали самият той на страницата в социалната мрежа на Министерския съвет.

След публикуване на видеообявата се очаква хората да му задават въпроси. Да, има и такива, като – Кога последно се е възил с влак и кога и нас ще станат удобни? Но освен тях се сипят и жестоки обиди към персоната на премиера, видя КритичноБГ. Други му искат оставката. 

Най-ласкав в поста си е подписалият се с никнейм „Бай Иван Параджията“, който пише на Денков: „Поздравления и подкрепа за нашият достоен Лидер и Премиер Академик Денков Само НАТО ЕС и САЩ Слава“

Проверка на Критично БГ показа, че и под вчерашния пост на Денков, когато упражни правото си на глас на местните избори, страницата на Министерския съвет във Фейсбук е била обсипана с хули към рътационния ни премиер от пет месеца. 

Ето, какво написа Денков над видеообявата си за това, че ще отговаря на граждани в сряда:

Днес, 6 ноември 2023 г., правителството навърши пет месеца. По този повод министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии в сряда, 8 ноември, от 9,00 часа на живо на страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

Въпроси към премиера могат да се задават предварително в коментарите под този видео анонс, както и по време на живото излъчване на страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

 

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече