CNN: Камала Харис печели дебата с убийствена разлика срещу Тръмп

Камала Харис

Веднага след проведения дебат между претендентите за поста президент на САЩ от страна на кандидатите за поста – Доналд Тръмп, представляващ Републиканската партия и Камала Харис, одобрена от Демократическата партия, телевизионният гигант CNN публикува анкета, показваща оценката на американците.

Според нея, 63% от анкетираните смятат, че Камала Харис се е справила по-добре и е победила в дебата, докато конкурентът ѝ Доналд Тръмп има едва 37% одобрение.

Дебатът, най-важното от който КритичноБГ вече публикува в обзор, бе изключително разгорещен и засегна няколко основни теми, които касаят бъдещето на САЩ и мира по света, като икономиката на Америка, кризата с мигрантите, създадена от демократите и края на войните в Украйна и Газа, започнали в мандата на Байдън/Харис.

Харис се съсредоточи върху постиженията на администрацията на Байдън, че благодарение на работа им, инфлацията била спаднала, а заварила тежка икономическа ситуация наследена от Тръмп.

Той, от своя страна, отново акцентира върху програмата си за реиндустриализация на САЩ, критикувайки сегашното ръководство за слабата му позиция на световната сцена и обвинявайки демократите за влошаващата се икономическа ситуация в страната.

CNN отбелязват, че силното представяне на Харис й е позволило да даде тласък на позицията си на политическата арена преди изборите.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Тръмп закова Харис на дебата: Защо не направи тези хубави неща за 3,5 години, които предлагаш сега? ОБЗОР

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!