Чуков: Зли езици в Москва твърдят, че Белоусов е шокиран от състоянието на МО на Русия. ОБНОВЕНА

Боян Чуков, телеграм

Боян Чуков

Геополитическият анализатор Боян Чуков написа в своя профил в Телеграм, че новият военен министър на Русия Андрей Белоусов е шокиран от състоянието на ведомството.  По думите му, това твърдят „зли езици в Москва“. Чуков добавя, че кражбите в армейското ведомство на Русия се равняват на трилиони рубли, но откритието на Белоусов „е само началото“.

КритичноБГ публикува поста му без редакционна намеса:

„Злите езици в Москва твърдят, че новият военен министър Белоусов е шокиран от състоянието на ведомството, което наследи от Шойгу. Дотук Белоусов е разбрал за кражбата на трилион рубли. Но това е само началото. Иначе Кожугетович (презиме на Шойгу – Сергей Кужугетович Шойгу бел. ред.) се справяше отлично с парада на 9-ти май.

„Който не иска да говори с Лавров…ще говори с Шойгу“ се оказа куха фраза. Белоусов е погнал в МО и наплодилите се по времето на Кожугетович крадливи туининговани генералши.

Дано не отровят или гръмнат Андрей „Рамбович“ Белоусов елитните кадри на Шойгу!“, завършва Боян Чуков поста си в телеграм.

По късно, Чуков добави по темата в профила си в Телеграм:

Андрей Белоусов се е заел и с „мадам Арбидол“ Татяна Голикова, собственик на елитин голф клуб „San Roque“ в Испания, оценен на 40 милиона евро.

Тя има и дом като този на задържания за чудовищна корупция военен зам. министър Тимур Иванов. Но и това не е всичкото имане.

Иначе елитната патриотична дама в правителството на РФ го играе вице-премиер и някакъв министър, който се интересува от здравеопазване или социална дейност.

Винаги съм твърдял, че на Русия вече не са проблем пътищата и глупаците, а корупционерите и предателите.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!