Читател на Критично: Провоенният клип за Украйна с Етиен Леви от ВЕЛИЧИЕ да не е платен с парите от бюджета ни? В сайта на армията ни е!

Веднага след като КритичноБГ публикува ПРОВОЕННИЯ клип, в който пее депутатът новата партия „Величие“ Етиен Леви, читателката на сайта Йоана Терзиева сигнализира, че клипът гордо е бил публикуван в сайта на Българската армия armymedia.bg и пита, дали не е платен с парите на бюджета на армията на България? Наша светкавична проверка потвърди, че думите на г-жа Терзиева са абсолютно верни. 

В сайта пише: „Идеята за създаване възниква по време на среща между председателя на Кировоградската областна българска организация „Нашите хорове“ Сергей Осадчи и Роман Булгачев, композитор, известен изпълнител, автор на пет солови албума, който в момента активно работи за създаването на антивоенни проекти. Така се споразумяха песента да е украинско-българска“, казва Олександър Безай.

„Органично, еднакво тревожно и обнадеждаващо звучат и на двата езика думите, които свързват бреговете на Днепър и Дунав: „Ветровете в степта ни броят часове, а в горещи сърца, вяра пак ни зове…“. Също така в песента се призовава, че побратимените днес трябва да бранят света“, допълва Олександър Безай.

„Този клип е част от доброволческите ни проекти в град Кропивницки. Целта е и в България, и в Украйна, повече хора да станат съпричастни към войната в страната ни

и да помогнат за по-бързата победа“

, категоричен е изпълнителят Олександър Безай.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

 

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!