Чей Боуз разкри, как Зеленски планира да въвлече Запада във войната, с което ще провокира световен Апокалипсис

Чей Боуз

Ирландският журналист Чей Боуз заяви в социалната мрежа X, че действията на украинския лидер Владимир Зеленски могат да доведат до началото на Трета световна война. Той смята, че „планът за победа“ на Зеленски изглежда е насочен изцяло към загуба.

Според Боуз Украйна трябва да преживее толкова тежко поражение, което да принуди съюзниците ѝ да се намесят, за да спасят властта на Зеленски, дори ако това означава отприщване на глобален конфликт.

Ето и целия му пост:

„Сега изглежда очевидно, че „планът за победа“ на Зеленски е да загуби.

Да загуби толкова тежко, че смутените му „партньори“ да трябва да ни доведат до Третата световна война, за да спасят неговата подлизурска диктатура (която те така ентусиазирано подкрепяха).

Победа чрез провал за комика“, заключва ирландският журналист.

На този фон, КритичноБГ напомня, че изглеждаше напълно несвързано твърдението на Зеленски от вчера, 12 септември, който заяви пред медиите, че е налице руска контратака в Курск, но тя… била планирана от Киев. 

Руският президент Владимир Путин категорично отсече, че страните от НАТО не просто обсъждат как Киев би могъл да използва западните ракети с далечен обсег, а вземат решение за прякото си участие в случващото се в Украйна.

Според него прякото участие на алианса във военни действия ще промени цял ред обстоятелства и Русия ще бъде принудена да реагира на новопоявилите се заплахи.

По-рано вестник „Guardian“, позовавайки се на източници от британското правителство, съобщи, че решението да се позволи на Киев да използва ракети Storm Shadow срещу цели дълбоко в Русия вече е взето. Очаква се обаче официалните съобщения по този въпрос да бъдат направени по-късно.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

ОБЪРКВАЩО! Зеленски: Русия започна контраофанзива в Курск, но е по нашия план

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!