Чей Боуз към европейците: Безумният войнолюбив евроелит ще ви хвърли в огъня, за да не признае, че сгреши с Украйна

Чей Боуз

Уважаеми европейци. Тези социопати се грижат толкова много за вас, колкото и за легионите украинци, които изпратиха в гробовете им. Това написа в своя профил в Х, бившата социална мрежа Туитър ирландският журналист Чей Боуз, визирайки увропийския политически елит.

Той добавя, че европейските политици дирижират всички процеси на спокойствие от от вилите си в Париж, Бон, и Лондон, „бълвайки написани, нарцистични токсични клишета за свобода и демокрация“.

Според Чей Боуз това се случва, докато украинците умират в големи количества, а техният президент Зеленски, на когото му изтече мандата се замогва от човешкото нещастие. Жерналистът го определя като диктатор:

„От вилите си в Брюксел и Бон, Париж и Лондон (европейските политици), изричат нарцистични и токсични клишета за свобода и демокрация, докато най-бедните украинци умират със стотици хиляди, а помазаният елит на Кабала на диктатора Зеленски изтисква милиарди от кацата с мед на човешката мизерия.“

По-рано, Чей Боуз публикува шарж на председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и написа, че европейските войнолюбци са готови да хвърлят всички да загинат в „огнена буря“, но никога да не станат свидетели на признанието им, че е сбъркали и довели ЕС до катастрофа:

„Безумните войнолюбци, които умишлено ни доведоха до ръба на ядрена катастрофа в Европа, биха предпочели вие и вашите близки да загинете в огнена буря, отколкото да станат свидетели на признанието им, че са сбъркали толкова много в Украйна.

Не се заблуждавайте. Ето с това си имате работа“, заключи ирландският журналист.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!