Буруджиева: Положението с Терзиев е титанично зле

„Васил Терзиев губи невероятно много между първи и втори тур. Не бих се кичила с него, ако съм от Продължаваме промяната. Те трябва да си посипят главата с пепел за този кандидат.“ Това каза политологът Татяна Буруджиева по bTV.

Тя добави, че е принцип в политологията винаги да се обжалва резултатът. „Защо положението с г-н Терзиев е толкова титанично зле, трябва да си зададем въпроса защо, добави тя.

Буруджиева беше категорична, че истинската победа на Продължаваме промяната срещу ГЕРБ и била във Варна, където по думите ѝ никой не я е очаквал.

Позицията на лидера на „Възраждане“ изигра решаваща роля, за да бъде Терзиев кмет на София, ПП трябва много да благодари на г-н Костадинов“, допълни политологът Татяна Буруджиева. Според нея именно избиратели на Възраждане, вероятно са пуснали глас „Не подкрепям никого“ по време на балотажа в София. На второ място, според предположението ѝ са били тези на ГЕРБ, заради объркването им от стана на лидера им.

Други новини

© 2023 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

Този уеб сайт използва „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.. Приемам Прочети повече