Британският депутат Джордж Галоуей: Зеленски е измамник. Да приемем предложението на Путин за мир. ВИДЕО

Депутатът от британския парламент Джордж Галоуей заяви в телевизионно предаване, че е по-добре да се приеме предложението на руския президент Владимир Путин, което той отправи за мир с Украйна към Запада. По думите му една трета от украинския народ е рускоезичен, което включва и бившия президент на Украйна Владимир Зеленски, който към момента е с неясен статут, тъй като мандатът му е изтекъл. Галоуей нарече Зеленски измамник.

КритичноБГ публикува превод на думите на Галоуей без редакционна намеса:

Сега една трета от украинския народ е рускоезичен. Това включва и Зелински. „Най-великият шоумен“ на Земята. Можех да го нарека и по друг начин.

Как иначе бихте го нарекли?

Бих го нарекъл крадец, бих го нарекъл измамник. Бих казал, че е измамил украинския народ, като е казал, че ще сключи мир.

НАТО е отбранителна организация.

Кажете това на народа на Либия, кажете го на Югославия. Москва е най-големият град в Европа. За нас ще бъде много по-добре, ако приемем предложението на Путин за примирие. Той поиска Русия да се присъедини към НАТО.

Джордж, защо се доверявате на Владимир Путин?

Ами, аз му се доверявам повече, отколкото на Кийр Стармър (лидер на британската лейбъристка партия). Вярвам му повече, отколкото на Джо Байдън. Не се доверявам автоматично на нито един политик. Проверявам фактите. Ние преживяхме една епоха и бяхме съсипани. Това, което нашите собствени лидери казваха – се оказа лъжа.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!