Боян Чуков с тежка ирония за ПП – агентите на Путин

от Лазар Лазаров

Прокуратурата потвърди – разследват канал за трафик на дрога в офисите на депутата от „ПП-ДБ“ Настимир Ананиев. Само ги „клеветят“ агентите на Путин тези хубави момичета и момчета от ПП. Това заяви геополитическият анализатор Боян Чуков в социалната мрежа Фейсбук.

„Прокуратурата потвърди – разследват канал за трафик на дрога в офисите на Настимир Ананиев“, пише той.

„В тях тази сутрин бяха извършени претърсвания и изземвания по заповед на белгийската прокуратура“, уточнява анализаторът.

„Само ги „клеветят“ агентите на Путин тези хубави момичета и момчета от ПП. Че и белгийците взели да им припяват“, коментира Чуков.

„Мискини. Тюх, да се не види! Ойде коню у реката, че с него и юропейското фючър на БГ-то“, завършва анализаторът.

Критично припомня, че по-рано беше съобщено, че полицейската акция в офисите на Настимир Ананиев се провежда по искане на Кралство Белгия и белгийската прокуратура. В искането за операцията е описано, че се разследва контрабанда и трафик на наркотици, както и пране на пари.

Критично припомня, че Настимир Ананиев коментира акцията, като изрази мнение, че случващото се с офисите, свързани с него,  е „политическа бухалка“.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!