Боян Чуков: Британците гонят своята стратегия „Глобална Британия“ и целят вкарването на САЩ и Русия в задънена улица

Боян Чуков, Телеграм

Боян Чуков

Бившият съветник на Зеленски известният Алексей Арестович отново привлече внимание върху неговите медийни изяви. Според него САЩ, Китай, Русия и Франция последните месеци обсъждат план за „новото примирие“, което ще бъде обявено на 15 юли, когато ще бъдат прекратени сраженията.

В своя телеграм канал Люси Арестович написа: „План с начало 15 юли ще обяви примирие, което трябва да стане първоначално временно, а после вечно, защото след месец отсъствие на стрелби никой няма да иска да се завърне към войната“. От писанията на Арестович не става ясно при какви условия може да се стигне до мирно споразумение. А това е основното. Другото са празни приказки.

Според Люси против прекратяването на бойните действия са Британия и Зеленски. Последното твърдене и без Арестович е очевидно през последните 2,5 години. Британците гонят своята стратегия „Глобална Британия“ и целят вкарването на САЩ и Русия в задънена улица. Което би трябвало да позволи на Лондон да се завърне в първа геополитическа лига.

За Зеленски сериозни преговори за прекратяване на войната е начало на неговата пълна утилизация. Дали това е поредната медийна „партенка“ на Арестович, който живее далеч от Незалежната…ще разберем след месец? А може и по-рано. Ако до тогава някой не „бабахне“ по някого с ТЯО…

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!