Борисов застана на страната на Рашков: Не може да се гонят депутати по коридорите и да се бият с чадъри

„Всички в ГЕРБ осъждаме поведението на журналистите. Не може депутати да се гонят депутати по коридорите и да се бият с чадъри.“ Това каза пред медиите в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод вчерашния инцидент свързан с бившия министър на вътрешните работи Бойко Рашков, който нападна журналист, според медийни публикации. Същевременно той се изказа против това, че Рашков избягал от комисията по ОПГ в митниците, пише ПИК.

„Акад. Денков да си отговори защо три години бяха в кабинети и само България нямаше План за възстановяване и устойчивост. Когато на Мицотакис и Пленкович им дадоха парите, програмата на г-жа Урсула беше да дадат и на България, но тогава се появи служебното правителство“, каза Борисов по повод обвиненията на ППДБ, че заради забавяне на закони от ГЕРБ страната ни не получава пари по Плана за възстановяване и устойчивост.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че твърденията на Денков са несериозни. „Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. Да кажат какво направиха те“, отсече той.

„Всичко се е разпаднало, парламентът свършва, те искат оставката на Желязков. Да се държим сериозно! Това са емоционални изблици на несигурност, слабост, неспособност“, уверен е Борисов.

„Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре“, заяви председателят на ГЕРБ на въпрос как ще коментира бягството на Бойко Рашков от комисията за митниците.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!