Борисов бесен на Денков. Кипрел се с него на билборд: Мисли, че пак ще стане премиер. Няма, Ники, да пътуваш! Сложили ми една смачкана снимка, гледам като тъжно куче

Централната избирателна комисия (ЦИК) е решила, че ПП-ДБ са нарушили правилата на кампанията, като са издигнали билбордове, които сравняват образите на бившия премиер Николай Денков с тези на лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски. Затова билбордовете ще трябва да бъдат свалени, пише Епицентър.

От ПП-ДБ използват това сравнение между тримата навсякъде в предизборните си мероприятия. ГЕРБ са се ожалили в ЦИК. Борисов коментирал разгневен в в Търговище, че опонентите му „експлоатират“ неговия образ и казал, че обмисля дали да не се обърне към съда.

ЦИК се е произнесла в полза на жалбата и е разпоредила на областните управители на София и Пловдив да свалят билбордовете. А Денков ще трябва да плати и глоба. Преди това обаче трябва да се види дали ПП-ДБ ще обжалват това решение в съда, както им позволява законът. Решението е взето почти единодушно, „Против“ гласува само Цветозар Томов (от квотата на ПП-ДБ).

„С цялото си нахалство, Денков се снимал с мен и Делян, качил се на бордове и питал кой иска да е премиер. Денков не си слага Кирил Петков, а мене. Понеже му хареса да пътува една година, мисли, че пак ще стане премиер. Няма, Ники, да пътуваш! Няма да си премиер повече с тези гаменски похвати!, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вкоментар за скандалните билбордове на ПП.

Не ви отива. Всъщност, нивото му (на Денков) е на зам.-министър в правителство на ГЕРБ, даже и това не знам дали е така. Да станеш академик, когато си министър на образованието, трябва да покажеш характер. Не искам да съм на едно място с Денков, а той да се рекламира с Пеевски“, продължи с канонадата срещу Денков лидерът на ГЕРБ.

Сложил ни там, за да покаже колко е силен. Няма, Ники! Сложи си Киро и Асен, рекламирай се с тях. … Сложили ми една смачката снимка, гледам като куче. Сложи ме от „Мъж на годината“, да те изкарам, да станеш премиер пак, заяви гневно Борисов.

Представяте ли да си лидер на партия, да си сложа Теменужка, Киро и Данчо Цонев? Това са направили и да кажа: „Вижте колко е силно“.

Кога гледам, до мене Денков, изпъчил се – мощен, силен, управленец. Всеки ден бягаха при Делян. Помня го като ден днешен. Искаха сега да ни експлоатират за изборите. Сложили ми една смачкана снимка, гледам като тъжно куче. Сложи ме от „Мъж на годината“, да те изкарам, да станеш премиер пак„, каза и в Разград, и в Търговище лидерът на ГЕРБ.

„Само, че от тия записи чуваме една чудовищна група, която прави преврат на службите за сигурност в една страна.

На която да сложиш партийци, да източваш информацията, да я търсиш през тея 3 години, дали няма нещо от тея дето работят с парите. Да източват информацията. Какво е това, бе, хора“, попита разгневено Борисов по повод новия запис на ПП-ДБ, в който те се наговарят как да овладеят службите.

Те искаха щедро да разделим България 50 на 50. 50 за нас, 50 за тях. Как да го направим? Има президентска власт, парламентарна власт, партии и народ, който ще пита: „Абе, кви сте вие?“ Принцът Кирил и айде, няма да се наричам аз никакъв. Искам да стане „Хемус“, да ви станат училищата и детските градини.

„Начинът им на мислене на (ПП-ДБ) е престъпен. Постоянно се чудят как да нарушат закона. Не са случайни, кучетата, записите, пачките…, заяви от своя страна Делян Добрев.

Дори да са монтирани записите, те пак показват какъв престъпен начин на мислене имат тези хора. Още през 2021 година казах, че са „измамници с бели якички“ и те излязоха точно такива“, изтъкна Добрев.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!