Борис Джонсън ще стане водещ на британския канал за алтернативни мнения GB News

Бившият британски министър-председател Борис Джонсън обяви, че ще стане водещ на GB News – британски новинарски канал, който се позиционира като платформа за представяне на алтернативни възгледи, различни от тези на по-традиционните медии. Съобщението му беше публикувано на уебсайта на канала.

Джонсън заяви, че с удоволствие е приел предложението да работи за GB News като водещ. Бившият британски министър-председател ще води документална поредица, която „ще покаже силата на Великобритания по света“, и ще участва в отразяването на британските парламентарни избори, които ще се проведат през следващата година.

„Ще говоря както за огромните възможности за Великобритания, така и за предизвикателствата. И защо най-добрите ни дни са пред нас“, каза Джонсън за предстоящата си работа в телевизията.

Борис Джонсън напусна поста министър-председател на Обединеното кралство през лятото на 2022 г. Той взе такова решение заради политическата криза и вълната от оставки на членове на британското правителство. Политикът също така обеща да подкрепи своя наследник Риши Сунак и изрази увереност, че Обединеното кралство го очаква златно бъдеще.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!