Бил Гейтс: Човечеството има два избора – Трета световна война или друга пандемия

Подготвил ни е и филм по Netflix, какви ужаси ни очакват

Милиардерът Бил Гейтс твърди, че пред човечеството стоят две потенциални катастрофи. По думите му честите бунтове и вълнения по света може да предизвикат голяма, т.е. Трета световна война. Мнението си той изрази в интервю пред CNBC. Но дори да се разминем с този вариант, планетата неминуемо ще бъде обхваната от нова пандемия през следващите до 25 години, категоричен е той пред телевизията.

И дори „ако избегнем голяма война… тогава, да, ще има друга пандемия, най-вероятно през следващите 25 години“.

КритичноБГ обръща внимание, че Бил Гейтс е виден ултраглобалист и преди пандемията от Коронавирус той взе, че я „предсказа“.

По-интересното е, че над година преди избухването ѝ, Гейтс организира обучения, как да се справят с потенциална зараза, която обхваща планетата. По чиста „случайност“ на обучаващите се им беше казано, че хипотетичния вирус, който може да се появи скоро е Коронавирус!

Милиардерът не пропуска да е гост по време на речи на Клаус Шваб на Световния икономически форум.

Бил Гейтс често твърди в своите интервюта, че въпросът не е дали ще се случи нова пандемия, а кога и дали държавите ще са подготвени за нея.

„Страната, която светът очакваше да ръководи и да бъде модел, не оправда тези очаквания“, казва той, визирайки Съединените щати.

В книгата си „Как да предотвратим следващата пандемия“, която излезе през 2022 г., Бил Гейтс настоява, че политиките на правителствата трябва да са значително по-строги по отношение на карантинирането и локдауните, както и инвестиране в откриването на нови ваксини.

Той заяви пред CNBC, че е очаквал много повече като реакция, по време на пандемията от коронавирус от страна не само на САЩ.

Освен това, Бил Гейтс издаде, че бил подготвил на човечеството „изненада“. Оказва се, че най-вероятно е финансирал документален сериал на Netflix, който разказва, какви ужаси ни предстоят и естествено ни разкрива рецептата, как да се справим.

Премиерата на филма е насрочена на 18 септември, а сериалът се казва „Какво следва? Бъдещето с Бил Гейтс“, чиято премиера е насрочена за 18 септември.

Изненадите в „изненадата му“ не свършват доук. Освен милиардерът, във филма участие ще вземе и небезизвестният д-р Антъни Фаучи!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!