Байдън вече e в паника от изоставането си спрямо Тръмп

Президентът на САЩ Джо Байдън е изпаднал в паника заради изоставането си в проучванията на общественото мнение преди президентските избори, заяви колумнистката на USA Today Ингрид Жак. Според нея шефът на Белия дом твърди по време на предизборни прояви, че всички социологически проучвания, според които той е изпреварен от Доналд Тръмп, са погрешни и всъщност мнозинството от американците го подкрепят.

За съжаление на Байдън, пресата не съобщава това, защото не е вярно – и не е това, което показват социологическите проучвания … Въпреки оптимистичното виждане на Байдън за шансовете му, действията му издават, че той всъщност изпитва паника“, подчертава журналистът.

Тя отбеляза, че Тръмп изпреварва ръководителя на Белия дом в повечето социологически проучвания, включително в колебаещите се щати, които ще определят изхода от изборите.

Жак смята, че заради несигурността Байдън е предприел редица мерки, за да привлече част от избирателите на своя страна. Сред тях са освобождаването на един милион барела бензин от Североизточния резерв и обявяването на ново облекчение на студентските дългове.

По-рано Байдън заяви, че Доналд Тръмп е неудачник и не умее да приема поражението с достойнство. Според него косвено самият политик неведнъж е признавал това.

Байдън също така изрази съмнения относно точността на резултатите от проучванията на общественото мнение, според които той отстъпва на Тръмп по популярност сред избирателите.

На свой ред Тръмп нарече сегашното правителство на САЩ „тирани-фашисти“ и призова да се спаси страната. Той ги посъветва да не гласуват за „корумпирания“ президент Джо Байдън и неговата администрация – най-корумпираната в историята на държавата.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!