Байдън пусна първия си предизборен клип: Аз съм много млад, енергичен и красив. ВИДЕО!

Президентът на САЩ Джо Байдън пусна първият си предизборен клип за президентската надпревара. Той се състои от два дубъла. В първия обяснява, каква е неговата цел, като държавен гава. Във втората, във вид на втори дубъл, Байдън обяснява, че е млад и красив, което вероятно е продължение на политиката му за самоирония с възрастта си.

През последните месеци, Джо Байдън е подложен на яростни критики и от някои консервативни медии, и част от американското общество, че е твърде възрастен и има проблем с паметта, заради напредъка на годините си. КритичноБГ припомня, че според изследвания в САЩ, които сме публикували на сайта, гражданите на Америка изразяват притеснения за здравословното състояние на настоящият президент и неговите когнитини способности.

Ето и превод на клипа, след който е и видеото:

Не съм млад човек. Това не е тайна! Но ето какво: разбирам какво трябва да се направи за американския народ. Доналд Тръмп смята, че работата на президента е да се грижи за Доналд Тръмп. Аз вярвам, че работата на президента е да се бори за американския народ.

Глас зад кадър: Можем ли да направим още един дубъл?

Аз съм много млад, енергичен и красив. Защо изобщо правя това?

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!