Байдън коментира подигравките на американците за възрастта си

Байдън реагира на критиките за възрастта си с фразата „с годините идва и мъдростта“.
Президентът на САЩ Джо Байдън реагира на коментарите за възрастта си, като отбеляза, че с годините става все по-мъдър. Думите му са цитирани от „Интерфакс“.

Президентът на САЩ Джо Байдън

„Някой каза: „Знаеш ли какво, Байдън остарява.“ Така че единственото нещо, което идва с възрастта, е малко мъдрост“, каза държавният глава на Америка. 

Президентът на САЩ добави, че изпълнява задълженията си „по-дълго от всеки друг“, като обеща, че ще продължи да го прави.

Байдън често е бил обект на подигравки заради възрастта си.

Така например американският предприемач и милиардер Илон Мъск публикува видео, в което 81-годишният Мич Макконъл, лидерът на републиканците в Сената, се „надвесва“, като казва, че той и Байдън „биха могли да се явят на прослушване за ролята на Пазача на криптата [герой от телевизионния сериал „Приказки от криптата“] без грим и специални ефекти“.

Байдън не е единственият подложен на подигравки, заради възрастта си. КритичноБГ публикува материал на Андрей Кузмак за „Известия“, в който той описва всички във висшата политика на САЩ, които имат известни или по-сериозни проблеми, заради напредването на годините им. Можете да го прочетете ТУК

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!