Байдън виси вцепенен на сцената след дебата. Жена му го изведе. ВИДЕО

Съпругата на президента на САЩ Джо Байдън Джил изведе съпруга си от сцената след дебата с бившия държавен глава Доналд Тръмп, пише New York Post (NYP).

След дебата по CNN Тръмп бързо напусна сцената, докато опонентът му „изглеждаше вцепенен“ и остана прав на мястото си. Президентът на САЩ беше подпомогнат да напусне подиума от съпругата си, която хвана ръката на Байдън.

Представянето на президента на САЩ Джо Байдън по време на дебата е сравнимо с колективното самоубийство на демократите. Това съобщи телевизионният канал NBC на 28 юни.

„Демократите току-що извършиха колективно самоубийство. <…> Президентът Байдън не може да спечели. Този дебат е пиронът в политическия им ковчег“, коментира пред телевизионния канал стратег на партията, който е работил по президентски кампании.

По думите му по време на речта кандидатът на демократите е повдигнал въпроси (в обществото) за своите физически и умствени способности.

„От самото начало на дебата 81-годишният мъж изглеждаше, че му е трудно дори да говори. През първите няколко минути президентът многократно се препъваше в думите си и губеше хода на мисълта си“, описва президента NBC.

Телевизионният канал съобщи, че освен треперещия глас той е имал и други проблеми. В моментите докато мълчи Байдън гледаше някъде в далечината, а нападките на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп често оставаха без отговор и без нужното внимание.

Междувременно в социалните мрежи изтече закачлив клип на реакциите на демократите от представянето на Байдън.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Паника сред демократите от „некадърното“ представяне на Байдън. Ще го молят да се оттегли!

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!