Байдън към Белия дом: След 20 ч. си лягам и никакви срещи

В хода на среща в Белия дом държавният глава на САЩ Джо Байдън е споделил пред губернатори от Демократическата партия, че е инструктирал служителите си да не планират събития с негово участие след 20:00 часа, тъй като имал нужда от повече сън, съобщава американският вестник The Washington Post, като се позовава на източници.

Байдън е направил коментара, след като на срещата губернатор Джош Грийн (Хавай), лекар с дълогогодишна практика в спешни отделения, е попитал президента на САЩ за физическото му състояние. Срещата била едночасова дискусия с губернаторите, в която Байдън се опитал да ги увери в своята политическа позиция, физическо благополучие и успех в преизбирането.

Байдън отговорил, че е преминал медицински преглед след президентския дебат миналата седмица и е в добро здраве. „Това е просто мозъкът ми“, е споделил той – забележка, която служителите побързали да опишат като шега, разкриват източниците на изданието.

Кампанията на Байдън се опитва да си възвърне позициите през последните дни и срещата с губернатори в Белия дом в сряда вечерта е била замислена като стъпка за укрепване на подкрепата.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Тръмп към Байдън: Хайде на още един дебат, но без водещи и правила

Източник: Фокус

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!